Podvedená Gábina Partyšová: Záletnému manželovi vyčinila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Podvedená Gábina Partyšová: Záletnému manželovi vyčinila!

Výtky se sypaly na hlavu Pepy Kokty, Gábina dokonce i použila vztyčený ukazováček. Pepa se tvářil jako spráskaný pes.
Výtky se sypaly na hlavu Pepy Kokty, Gábina dokonce i použila vztyčený ukazováček. Pepa se tvářil jako spráskaný pes. (Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Jan Tůma)

Tak tohle bylo naposledy! Vztyčila ukázovaček a velmi vyčítavým a přísným pohledem uzemnila svého muže Josefa Koktu (55) moderátorka »primáckého« Top star magazínu Gábina Partyšová (34).

Slovní výtky doplněné přísnými grimasami v obličeji nepřišly jen tak náhodou. Vždyť o víkendu se její manžílek Pepa spustil s její kamarádkou Olgou Menzelovou (34). Líbačka a romantické dotyky, to sexy Partyšová jen tak neodpouští!

Josef Kokta jak spráskaný pes a jeho žena Gábina v roli přísné diktátorky. „Tohle jen tak nenechám...“ řekla deníku Aha! moderátorka už v neděli, den poté, co se o flirtu svého mužíčka dozvěděla.

A jen co přijela v pondělí do Varů, udělala si »doma« pořádek. Nejdříve Gábina marně scháněla svého muže na párty jedné automobilky, kterou moderovala. Jenže záletný Kokta se zřejmě bál a raději se schovával po restauracích.

K nepříjemnému setkání v pondělí nakonec přece jen došlo. Špionka Partyšová totiž svého manžela vypátrala. Přes prosklenou výlohu nahlédla do luxusní restaurace Embassy a on tam byl. Přišel totiž popřát své kamarádce Janě Švandové k narozeninám.

Gábina ani vteřinu neváhala a vtrhla dovnitř. Zpoza dveří si vyhlídla Pepu a pak si to rázným krokem namířila rovnou k němu. Vztyčený prst, přísný výraz v obličeji Gábiny a naproti ní Kokta krotký jako beránek. Na moc slov se nezmohl, mluvila hlavně Gábina. Bylo jasné, že něco řeší, a všem okolo asi došlo, co... A

ni Gábina však není svatá, vždyť ještě před nedávnem se všude ukazovala s fotogfrafem Danielem Zahrádkou. Jarní zapálující se lýtka už snad uhasila, tentokrát však krotí svého bujarého muže.



Přečtěte si
winterfreshka
5. 7. 2012 • 08:16

Přesně tak,udělají peřinovou fyzkultůru a další den zas vše ve starých kolejích

solochov
4. 7. 2012 • 14:05

všichni o ní vědí, co je to za ště-tku a ona bude něco vyčítat jemu???? Nevidí si na špičku nosu, husa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.