Podvedená Gábina Partyšová: Manžela jí svedla Menzelová! Máme důkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Podvedená Gábina Partyšová: Manžela jí svedla Menzelová! Máme důkaz!

Hladili se a líbali přímo na ulici!
Hladili se a líbali přímo na ulici! (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Jan Tůma)

Podvedena! Ponížena! Zneuctěna! Milostná aféra jako ušitá pro společenský magazín Top star, který tak ráda moderuje, se odehrála v noci na neděli na festivalu v Karlových Varech. Pro Gábinu Partyšovou (34) to ale má celkem trpkou příchuť a sotva by podobnou reportáž chtěla uvádět: hlavní roli v ní totiž hraje její vlastní manžel Josef Kokta (55) a... Olga Menzelová (34)! Vášnivě se objímali a líbali přímo na jedné z karlovarských ulic!

Že to mezi nimi jiskří, si šlo všimnout už v jednom z místních barů. „Přijela jsem jen na skok za Pepou a hned se zase vracím do Prahy,“ přiznala při příchodu s úsměvem Menzelová. Seděli vedle sebe, pili drinky, laškovali, nehnuli se od sebe na krok. Pak zapózovali a »jakoby« si dali pusu. To bylo divadlo pro novináře.

Střih. Situace o pár desítek minut později. Roztoužená dvojice se potichu vytrácí z baru. Vychází na ulici. On se jí jemně dotýká. Na bocích. Na zadku. Po pár krocích se zastaví. A otočí čelem k sobě. V přesvědčení, že jsou všem daleko z dohledu, mu ona položí ruce kolem krku. On ji chytne za boky. Jeden druhému se upřeně dívají do očí. Pak se jejich hlavy přiblíží. A políbí se. Pak ještě jednou. A znovu. Zdá se to nekonečné...

Shodou okolností ve stejnou dobu točí Koktova manželka Gábina film s Jiřím Menzelem (74), Olžiným (ex)partnerem. Snímek má trefný název: Sukničkáři. Ve volných chvílích sedí u počítače. A na sociální síť píše vtipné komentáře, co tak asi ve Varech dělá její manžel. Když je na internetu zveřejněna jedna z oficiálních fotografií Kokty a Menzelové, dá ji Gábina na svoji stránku. A pod ní napíše komentář: „Takhle se prý včera staral Pepa o Olgu Menzelovou a já v Praze točila scénku do nového filmu Sukničkáři.“ Co se ve Varech opravdu odehrává, nemá tušení.

Je to jen pár týdnů, co se s Menzelovou potkala na charitativní akci pro děti. Bavily se jako nejlepší kamarádky, pózovaly před fotoaparáty. Sotva si mohla představovat, že ji vzápětí takhle zradí.

Nutno podotknout, že Olga, která je svou náklonností ke starším a movitým pánům proslulá, nároky na věk partnerů pomalu snižuje. Po Menzelovi a Jaroslavu Brabcovi (58) teď získala skalp nejmladšího šviháka. Koktovi je teprve 55 let. Ovšem zase má doma manželku. A hlavně pětiletého syna Kristiána...

Podívejte se co k tomuto skandálu řekla Olga Menzelová na videu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
komodor
4. 7. 2012 • 07:19

A to jeste hadici zn. ROMO Fulnek.

gugga
3. 7. 2012 • 09:41

Kokta je skoro bez penez, o vetsinu prisel v pochybnych investicich a to co mu zustalo prevedl na Gabinu. V podstate je chudak, ikdyz porad se ma asi lepe nez my vsichni dohromady

gugga
3. 7. 2012 • 09:39

z jedny pusy na rozloucenou delaji buh vi co. Hura, mate sokujici clanek, ktery je ve skutecnosti trapny. Jeste s takovym nadpisem... A ze ona byla s Koktou jen kvuli penezum a ted mu zahyba se zenacem, to asi neni sokujici. Kdyby na Gabinu Kokta neprevedl majetek, tak by ji uz poslal do prrdele

svatadala
2. 7. 2012 • 20:47

Proč podvedená, ponížená a zneuctěná? Kokta prostře vysřídal starou dě-v-ku za novou děv-ku a život jde dál. Pravda, že Menzelová je chytrá a vzdělaná ženská, za tu se Kokta nemusí stydět, jako za tu rozhoď.nožku kde to jen jde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.