Festival v Karlových Varech: Mareš hledal útěchu u muže! A proč chyběla Halina Pawlowská? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Festival v Karlových Varech: Mareš hledal útěchu u muže! A proč chyběla Halina Pawlowská?

Marešovy řeči modelku Pavlínu Němcovou evidentně nezajímaly.
Marešovy řeči modelku Pavlínu Němcovou evidentně nezajímaly. (Aha! — Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Jan Tůma, showpix.cz)

Zdá se, že doby, kdy moderátor Leoš Mareš (36) patřil mezi hvězdy českého showbyznysu a na večírcích byl neustále obklopován kupou slávychtivých »kamarádů«, jsou pryč. Dokazuje to alespoň jeho páteční návštěva zahajovacího večírku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Leoš mezi ostatní celebrity dorazil úplně sám, bez své milenky Petry Faltýnové (34), a tvářil se jako hromádka neštěstí. Celý večer pak bloumal jako tělo bez duše a zoufale hledal někoho, kdo si s ním dá panáka a prohodí pár vět, aby nad ránem skončil v náručí muže!

Kde je jeho přítelkyně, známá nevěrnice Petra Faltýnová (34), Leoš říci nechtěl. Stále dokolečka opakoval, že o tom se bavit nebude. „Nejezdím vždy s doprovodem,“ byla jeho jediná odpověď na to, proč na tak prestižní akci, jakou je zahajovací párty v hotelu Pupp, dorazil úplně sám!

Leošovi však společnost evidentně moc scházela, a proto se celý večer snažil s někým »družit«. Bohužel ani to mu nevyšlo, protože se s ním prostě nikdo bavit nechtěl! A zatímco ostatní celebrity byly středem zájmu, Mareš zůstal sám jako kůl v plotě!

Moderátor tentokrát nebodoval ani co se slavnostního oděvu týká – a to je svým citem pro módu přitom proslulý. Teď se prostě »vykašlal« i na parádu, a zatímco ostatní pozvaní oblékli nákladné róby od světoznámých módních návrhářů, Leoš na sebe hodil konfekční sako za pár stovek!

„Je to pravda, sako mám z H&M,“ přiznal bez vytáček. Není proto divu, že moderátor po půlnoci sebral poslední zbytky soudnosti a odebral se i se svým levným sakem do nedalekého Jameson stanu na panáčka. Tam se zkoušel vloudit do přízně několika dívek, ale prostě neměl svůj den.

Po chvíli to tedy Mareš vzdal a skončil v družném rozhovoru, okořeněném vřelými doteky, s mužem – konkrétně se svým osobním stylistou Filipem Vaňkem.

Co se také stalo ve Varech...

První dáma chtěla »pařit«!

Ve Varech nechyběl ani prezidentský pár. První dáma Livia Klausová (68) si zahajovací večírek moc užívala a chtěla ponocovat. Při odchodu z hotelu Pupp se proto svého muže zeptala: „A kam půjdeme teď?“ Prezident Václav Klaus (71) byl ovšem nekompromisní a odpověděl: „Domů!“

Ochotská nestihla zahájení!

Moderátorka Televizních novin Michaela Ochotská (27) nestihla slavnostní zahájení festivalu. Musela totiž vypravit na tábor malého Adámka (3), synka svého přítele, bohatého podnikatele Michala Exnera (35).

Proč chyběla Pawlowská?

Tradiční festivalová návštěvnice Halina Pawlowská (57) tentokrát nemohla na zahájení dorazit. Včera totiž vdávala svou dceru Natálii (30). Ta má se svým novomanželem čtrnáctiměsíčního syna Huga.



Přečtěte si
mirkazam
2. 7. 2012 • 06:37

Protože by k vůli ní museli bourat futra, už by neprošla...

hufnagll
1. 7. 2012 • 19:13

Kdopak tu hledá prasničku Holinku? komu chybí její skřehot a hloupí kukuč.

p.r.d.e.l..hillarka
1. 7. 2012 • 18:29

;-ale, na druhou stranu, kdyby si velká Holínka někde šikovně kydla mezi stoly se žrádlem, rozvalila se,rozhodila stehniska, tak by mouchy nešly ale alespoň na to žrádlo

hillaarkaa
1. 7. 2012 • 17:39

Páč by si musela vzít s sebou Biolit na masařky v tomto hicu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.