Rozvod Toma Cruise: Boj o dítě a majetek! Katie Holmes: Byla jsem nemyslící robot! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod Toma Cruise: Boj o dítě a majetek! Katie Holmes: Byla jsem nemyslící robot!

Listopad 2006. Zamilovaná Katie s Tomem na svatební fotografii. Brali se v Itálii.
Listopad 2006. Zamilovaná Katie s Tomem na svatební fotografii. Brali se v Itálii. (Profimedia.cz)

Ideální hollywoodské manželství Toma Cruise (49) a Katie Holmes (33) už celé měsíce prakticky neexistovalo. Herečka si připadala jako loutka, kterou všude vodí manžel. Nakonec zažádala o rozvod (deník Aha! informoval v sobotu) a svět čeká dosud nevídaná bitva o majetek a o dítě!

Katie sice po svatbě v roce 2006 plně přijala Tomovu scientologickou víru, ale netušila, co ji čeká. Tom kontroloval, s kým se smí vídat, a postupně ovládl celý její život.

„Připadala jsem si jako robot bez vůle,“ říká Katie, kterou dorazila červnová obálka časopisu W, na které polonahý Tom propagoval svůj nový film Rock of Ages se dvěma sexy dračicemi.

„Katie měla pocit, že se z toho zblázní. Musela něco udělat. To něco byla žádost o rozvod,“ říká hereččin přítel. Tom, který právě natáčí na Islandu další film, prý nic netušil.

„Jsem tím vším hluboce zasažen,“ říká herec, který se v úterý dožije 50 let. Lidé blízcí Katie ale tvrdí, že mu o rozvodu řekla. Jen mu nedovolila, aby kontroloval, jak o něm bude informovat veřejnost.

Katie chce dceru!

Ač jí bylo jen 6 let, Katie a Tom vychovávali dceru Suri jako dospělou. A dokonale ji rozmazlili. Katie teď chce Suri dostat mimo vliv otce i jeho církve. Proto nezažádala o rozvod v Kalifornii, kde soudy často svěřují děti do střídavé péče. Katie podala žádost v New Yorku. Tamní soudci jsou totiž na rozhádané rodiče přísnější a dítě většinou svěří jen jednomu z nich. A přesně o to Katie jde!

Předmanželská smlouva: Bitva o miliardy!

Majetek Toma Cruise je odhadován na 5,5 miliardy korun, ale manželská smlouva z roku 2006 zajišťuje Katie »jen« 300 milionů korun. K tomu sídlo v Beverly Hills za 700 milionů korun. A jinak už jen zatím blíže neurčené výživné pro Suri.

Chřadnoucí krása

Před svatbou byla Katie přirozenou kráskou, která svým šarmem okouzlila každou společnost. V posledních letech ale předčasně zestárla a její tvář svědčila o utrpení, kterým pro ni byl život se slavným Tomem.



Přečtěte si
alexa-lexa
2. 7. 2012 • 15:37

No myslím si,že spíš teď začne hodně ovlivňovat dceru a jak poroste,bude se snažit jí od matky nějak "odloudit".Takový člověk,co se "upíše" nějaké sektě,to stejně podle mě nemá v hlavě v pořádku! Takže Katie dost lituju.

unno1
2. 7. 2012 • 13:33

Asi máte pravdu. Tom má určitě větší a lepší možnosti všude a ve všem, takže se od něj až tak moc neodpoutá a ovlivňovat jí bude kvůli dceři pořád

pea.p
2. 7. 2012 • 09:23

Nikdy se ho úplně nezbaví a už vůbec ne jeho vlivu na jejich dceru.

mikimi
2. 7. 2012 • 08:29

Konečně přišla k rozumu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.