Hromadné foto ze Sanitky 2: Proč tu chybí Havlová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hromadné foto ze Sanitky 2: Proč tu chybí Havlová?

Hromadné foto štábu Sanitky 2
Hromadné foto štábu Sanitky 2 (Česká televize, Pavla Černá)

Po 171 natáčecích dnech režisér Filip Renč (46) dokončil třináctidílné pokračování legendárního seriálu Sanitka! Herci a štáb se v závěru spokojeně jako velká rodina hromadně vyfotili kvůli vzpomínce. Jenže na snímku chybí hlavní hvězda seriálu Dagmar Havlová (59)! Proč?

Bývalá první dáma musela natáčení přerušit kvůli zlomenině zápěstí. „Nicméně natáčení běželo podle plánu, scény s ní budou dotočeny později, až se zotaví,“ vysvětlila Aha! mluvčí České televize Michaela Fričová. A také proto chybí největší hvězda seriálu na hromadné fotce. Přestože se jinak pohybuje na veřejnosti, tentokrát dala přednost rekonvalescenci.

Pokračování Sanitky se začalo připravovat po téměř třiceti letech od premiéry legendárního seriálu. „Jednoduché to nebylo,“ prozradil scenárista Ivan Hubač, syn Jiřího Hubače, autora původního seriálu Sanitka: „S otcem jsme konzultovali především osudy a vývoj původních postav, o pokračování jsme se samozřejmě bavili, ale před bílým papírem jsem byl nakonec vždycky sám,“ dodává Ivan Hubač.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.