Dagmar Havlová: Vážná komplikace kvůli zlomené ruce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dagmar Havlová: Vážná komplikace kvůli zlomené ruce!

Bývalá první dáma nyní odpočívá v posteli a kurýruje se.
Bývalá první dáma nyní odpočívá v posteli a kurýruje se. (Česká televize)

Bolestivé zranění bývalé první dámy Dagmar Havlové (59) je obrovskou komplikací nejen pro její život, ale i pro dokončení pokračování legendárního seriálu Sanitka, kde hraje jednu z hlavních rolí! Její postava primářky Foldynové tak kvůli zlomenému zápěstí, a tudíž nezbytné sádře přestala natáčet!

Produkce seriálu si dlouho lámala hlavu nad tím, jak se s komplikací vypořádat. „Nakonec jsme se rozhodli, že paní Havlová  nyní natáčet nebude a své scény dotočí, až se zotaví,“ prozradila Aha! mluvčí České televize Michaela Fričová.

Havlová kvůli zlomenému zápěstí, které si zranila uplynulý pátek při pádu po odehrání hry »Cyrano! Cyrano! Cyrano!«, zrušila včerejší divadelní představení Marie Stuartovna. Natáčení seriálu ale jen tak zrušit nelze. Produkce seriálu dělala vše pro to, aby dokončení projektu zachránila a zároveň vyšla co nejvíce vstříc Dagmar Havlové.

„Zdravotní stav paní Havlové je pro nás předností. Vyvíjí se to každou hodinu. Nebylo možné zastavit natáčení anebo jakkoliv pozměnit plán. Řešíme proto, jakým způsobem teď upravíme scény, aby se to dalo natočit buď s ní, anebo bez ní,“ prozradila včera odpoledne Aha! mluvčí České televize Michaela Fričová a opravdu za necelou hodinu přišla definitivní zpráva.

„Paní Havlová na středečním natáčení nebude. Nicméně natáčení běží podle plánu, scény s ní budou dotočeny později, až se zotaví,“ dodala Fričová.



Přečtěte si
cukrousekbeda
15. 6. 2012 • 07:53

S Vašíkem

solochov
14. 6. 2012 • 22:19

Nula byla i s Vencou. Z něj se nakonec taky vyklubal"pěkný dáreček". Na tento pár naše republika dlouho nezapomene, bohužel.

solochov
14. 6. 2012 • 22:18

solochov
14. 6. 2012 • 22:18

Máme přece tolik dobrých hereček, proč něco vázne kvůli Havlové, která už dávno ani oblíbená není? Ona si veselá vdova nějak poradí i bez rolí v seriálu.

ivoadler
14. 6. 2012 • 18:25

co to? Nemá řidnutí kostí? Není to Holka z porcelánu? Člověk si jen tak ruku neláme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.