Havlová, Hanzlík, Čvančarová: Hvězdné manýry! Teď se »vybarvila« i Munzarová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Havlová, Hanzlík, Čvančarová: Hvězdné manýry! Teď se »vybarvila« i Munzarová!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Profimedia.cz, ara)

Nejen v Hollywoodu, ale i v Česku se režiséři potýkají s manýry herců, kteří mají přemrštěné nároky. Královnou primadon je jednoznačně Dagmar Havlová (59). »Válí« ale i Jitka Čvančarová (34) či Jaromír Hanzlík (64). A ve středu se při natáčení »blýskla« i Barbora Munzarová (40).

Dagmar Havlová: Vymohla si pokuty!

Havlová je skvělou herečkou a coby bývalá první dáma si musí svůj mediální obraz hlídat. Ale co je moc, to je moc. „Žádný novinář nesmí být vpuštěn na natáčení, když natáčí paní Havlová. Pod pokutou si to dokonce vymohla ve smlouvě,“ prozradil Aha! zdroj ze štábu seriálu Sanitka.

„Smí tam jen fotograf České televize. Fotky, které Havlová neodsouhlasí, nesmí být pod pokutou použity.“ Schvalování trvá i týden a produkce na herečku nesmí naléhat, ačkoliv fotky už potřebuje.

Jaromír Hanzlík: Pohádkový honorář!

Hvězdnými manýry, které ho přišly velmi draho, je proslulý i Jaromír Hanzlík. Právě ony a vysoké finanční nároky stojí za tím, že v seriálu Pojišťovna štěstí jako doktor Krása skončil.

Za jeden natáčecí den požadoval Hanzlík úctyhodných 50 tisíc, což neměli ani zkušenější Jiřina Bohdalová (81) nebo Petr Nárožný (74). Proto ho scenáristi ze seriálu vyškrtli. I díky tomu se ale poučil a při natáčení nových dílů legendární Sanitky je jako vyměněný.

Jitka Čvančarová: Útok na fotografa!

Vysoké mínění o své osobě předvedla při natáčení seriálu Dokonalý svět. Zatímco všichni herci ochotně spolupracovali s produkcí a fotografy, Jitka Čvančarová byla jako namyšlená panička.

Když ji fotograf slušně požádal o fotografii, vyjela na něj! „Nebudu tady pózovat, to rozhodně ne, nemám na to smlouvu!“ odsekla Čvančarová, která kvůli svému chování vypadala vedle skromné herecké legendy Jany Hlaváčové opravdu směšně.

Barbora Munzarová: Odmítla natáčet!

Herečka Barbora Munzarová se při středečním natáčení nového seriálu Obchoďák chovala jako primadona! „Nebudu se fotit, ať jdou fotografové pryč!“ vztekala se, přestože televize Prima akci zpřístupnila fotografům.

Munzarová se nejspíš domnívá, že je už stejně legendární herečkou jako její rodiče Luděk Munzar (79) a Jana Hlaváčová (74), a dokonce si dupla, že dokud fotografové neodejdou, točit nebude. Produkce jí vyšla raději vstříc...



Přečtěte si
perla99
13. 6. 2012 • 12:34

Žádné hvězdy to nejsou. A fotografy si sami zvou ke každému prdu, aby se zviditelnili.....jen je pak pomlouvají a dělají, že jim vadí.

perla99
13. 6. 2012 • 12:31

něčím vykompenzovat.

vungtao
14. 5. 2012 • 10:32

vungtao
14. 5. 2012 • 10:23

vyprodají sebe sami za kus žvance - pokud tedy tak šíleně řádí krize, co si já tedy nemyslím, měli by se jejich honoráře upravovat v souladu průměrných platů. Pak by se neopovážili požadovat nehorázné peníze za laciná dílka ve stylu soap oper. Chyba je také v divácích - kdyby místo sledování přihlouplejch seriálů vzali na odpoůedne či večer brigádu, hned by méně nadávali. Také nikdo z těchto namachrovaných "pseudoumělců" nemůže požadovat, aby při dnešních cenách a platových možnostech byla narvaná kina a divadla a lístek stál tuhle přemrštěnou sumu. Je vidět, že v jejich mozečcích se honí jen hrdinové z plátna či divadla a reálný svět jim je na hony vzdálen. A ještě jedna věc - úplně nesnáším, jak kvůli žvanci jedou pro všechny režimy - viz Adina Mandlová pro fašouny a nedávno zcela přiblble žvanil zadlužený Martin Dejdar. Hnus. Raděj si zaplatím za návštěvu sportovního utkání - tam je vidět, že fakt dřou a nechci se rouhat, takové hvězdná manýra se tam vyskytuje sporadicky.Než tři Havlové a Bohdalka k tomu, tak zlatý milý nenafoukaný Pavel Horvát, třeba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.