Lucie Bílá má nový účes. A sekne jí to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Bílá má nový účes. A sekne jí to!

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Karel Kopáč)

Zpěvačka Lucie Bílá (46) je stále v jednom kole. Střídá divadlo, film, televizi i další projekty a ke všemu změnila svůj účes. Jak se vám líbí?

Nový účes pochopitelně není náhoda. Celé léto totiž bude zkoušet v divadle Karlín nový muzikál Aida, kvůli kterému svůj vzhled upravila – poprvé si nechala ostříhat ofinu podle vzoru Egypťanek a nalakovala si nehty na červeno. „Je to úžasné! Nechápu, proč jsem to nikdy neměla!“ směje se.

Lucie však mimo umělecké činnosti fušuje do řemesla i lidem v potravinářském průmyslu. Kromě zpívání a hraní se totiž podílí na projektu minerální vody Ondrášovka. Stala se její tváří a navíc vymyslela novou příchuť hruška s meduňkou.

 A to rozhodně není všechno. V nové komedii Zdeňka Trošky „BABOVŘESKY“ dostala na poslední chvíli malou, ale výraznou roli Cikánky. A do toho všeho bude připravovat další díl Talentu. „Nevím, jestli o tom můžu mluvit, ale ano, přijala jsem velkorysou nabídku. Hlavně nechci trhat partu!“ Do toho všeho bude samozřejmě i nadále koncertovat. Fanoušci můžou Lucce držet palce, aby to všechno zvládla!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.