Rotreklová vrací úder Daře Rolins: Lžeš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rotreklová vrací úder Daře Rolins: Lžeš!

Daru čeká opět soud. Je z toho špatná.
Daru čeká opět soud. Je z toho špatná. (Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč)

Jen pár dnů zbývá do dalšího soudního stání Dary Rolins kvůli smrtelné nehodě, která se jí přihodila v létě 2010. Stále si stojí za tím, že je nevinná a že ji soud nesoudí spravedlivě. Na to ale okamžitě reagovala vdova po zemřelém motocyklistovi Olga Rotreklová.

Dara v několika rozhovorech přiznala, že se nadcházejícího přelíčení velmi obává. Má totiž za to, že ji soud ji vzhledem k tomu, že je známá zpěvačka, nebude soudit spravedlivě. „Podle nás soudkyně nejedná nestranně. Na nahrávce, která byla spuštěna krátce před tím, než před soud předstoupil znalec, který měl obhájit jeden z posudků, ho rovnou označila za nesympatického. Prý až soud pravomocně skončí, podá na něj trestní oznámení nebo aspoň podnět na etickou komisi,“ svěřila se Blesku.

A výtky má i ke znaleckým posudkům. „Řeší se v podstatě centimetry, jak blízko k pomyslnému středu vozovky byl on a já. A přesto, že žádný z posudků, kromě toho zadaného rodinou pozůstalých, nezpochybňuje skutečnost, že motocyklista jel středem, tedy nejel při pravé straně, co nejblíže svého kraje, každý má jiné závěry. Chybně byly zaneseny už údaje o nehodě. Policisté přiznali, že udělali chybu, a dodatečně protokol po smrti motorkáře opravovali,“ stěžovala si Rolins.

Na to ale vdova po zemřelém motocyklistovi Olga Rotreklová okamžitě reagovala. „Nelze pochopit, jak může zdůrazňovat, že necítí vinu, když TŘI znalecké posudky, včetně toho, který sama předložila, jednoznačně uzavírají, že s automobilem přejela do protisměru. A kdo je v protisměru, ten je střetem vozidel vinen. Nemluví tedy pravdu, že je nevinná, ledaže by sama sobě lhala,“ vyjádřila se  rozhořčeně pro server topvip.cz.

Jak celá věc nakonec dopadne a kdo má pravdu, se snad dozvíme už příští středu, kdy se znovu stání, nepochybně plné emocí, uskuteční.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.