Soud s Darou Rolins - Její znalec otočil: Nehodě mohla zabránit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Soud s Darou Rolins - Její znalec otočil: Nehodě mohla zabránit!

Dara k soudu nepřišla. Je na dovolené.
Dara k soudu nepřišla. Je na dovolené. (Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč)

Emoce včera ovládly jednací síň pražského soudu, kde pokračovalo hlavní líčení se zpěvačkou Darou Rolins (39). Zodpovídá se ze smrtelné nehody motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63).

Zatímco hvězda se svou dcerkou Laurou odpočívá obklopena romantickou exotikou na indonéském Bali, vdova po oběti a její dcera Lenka znovu prožívaly hořké vzpomínky. „Kdyby čuměla, tak by tady táta ještě byl!“ neudržela se v jednom okamžiku Lenka.

Její matku Olgu pak ke křečovitému smíchu vybudila výpověď znalce Pavla Hrubce najatého Darou. „Jak Dara Rolins, tak pan Jindřich Rotrekl mohli nehodě zabránit,“ zaujal Hrubec stanovisko »chytré horákyně«. A popřel tak svůj posudek, který hovoří ve prospěch zpěvačky.

Včera vypovídala také policistka Martina Kalinová, která na místě nehody v Šárecké ulici v Praze zpěvačku vyslýchala. „Byla v šoku, plakala, dostat z ní něco bylo docela těžké,“ vzpomínala Kalinová. Rolins hrozí za usmrcení z nedbalosti až šest let vězení. Soud byl odročen na 16. května.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.