Přiznání nešťastné Olgy Rotreklové: Kvůli Daře jsem skončila na psychiatrii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Přiznání nešťastné Olgy Rotreklové: Kvůli Daře jsem skončila na psychiatrii!

Olga Rotreklová je na pokraji totálního zhroucení. Za rok, co se táhne vyšetřování, musela i do psychiatrické léčebny.
Olga Rotreklová je na pokraji totálního zhroucení. Za rok, co se táhne vyšetřování, musela i do psychiatrické léčebny. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Případ Dara Rolins (38) versus Olga Rotreklová (56) je znovu otevřen. Nový znalecký posudek přinutil policii případ obnovit a zaobírat se dalšími důkazy. Jenže to, co si už za celý ten rok nejistoty musela vytrpět vdova po zemřelém motocyklistovi Jindřichu Rotreklovi (†63), si těžko dokáže někdo představit.

„Já kvůli ní a kvůli tomu, že nechce říct pravdu, strávila dva měsíce na psychiatrii!“ svěřila se deníku Aha! Rotreklová, která je i rok po nešťastné nehodě na pokraji psychického zhroucení.

Sobota, 10. červenec 2010. To datum obrátilo Olze Rotreklové život naruby. Při nehodě, kterou dle jejího přesvědčení zavinila svou nepozorností za volantem obřího mercedesu zpěvačka Dara Rolins, ztratila manžela.

„Zestárla jsem o dvacet let, nemůžu se z toho pořád vzpamatovat, a ona si z nás ještě dělá dobrý den! Jak dlouho se to táhlo, než policie ten případ znovu otevřela, trvalo jim to takovou dobu! Byla jsem z toho opravdu zoufalá! A on se na tu hrůzu musí, chudák, dívat...,“ stěžovala si.

Ke znovuotevření případu policie na základě nových znaleckých posudků přistoupila teprve v pátek, a zpěvačce tak znovu hrozí trest za usmrcení z nedbalosti. „Já budu za práva svého manžela bojovat do poslední chvíle, klidně to poženu až k Nejvyššímu soudu!“ říká Rotreklová odhodlaně.

„Není naším cílem dostat ji do vězení, to snad ani není možné, vždyť v životě nic kromě této nehody neprovedla. Já jen chci, aby se omluvila a přiznala svou chybu. Ona se tváří, jako kdyby přejela kočku a ne člověka,“ rozebírá znovu celou věc zoufalá vdova



Přečtěte si
radr
22. 9. 2011 • 22:19

Chci jenom podotknout, že Dara není jediná v tomto státě, která si myslí, že přejet člověka je stejné jako přejet zvíře. Před cca7 měsíci se mi bohužel přihodilo to samé. Řidič kamionu zavinil dopravní nehodu, při které zahynul můj přítel a otec malého dítěte. Nejenom, že vyšetřování stále probíhá a čeká se na další posudek,ale ani řidič,ani majitel firmy se neobtěžovali jakýmkoliv způsobem omluvit.Naopak celé to vypadá, že řidič onoho nákladáku je vlastně chudák, protože tam v daný okamžik jel. Nikoho nezjímá jak je pozůstalým-rodičům, dítěti a ostatním, kteří přišli velmi nečekaně a zákeřně o blízkého člověka. A prerlička na závěr.. protože řidič není ještě pravomocně odsouzen../vina je na 95% prokázaná policii/..řídí kamion dál. Takže z toho vyplývá, že zavinite dopravní nehodu zemře člověk,ale jezdit budete dál, než-li vás odsoudí. Ovšem zastaví Vás policie, nadýcháte alkohol../odběr krve jen pak neprokáže/,ale vy na místě přijdete o řidické oprávnění. tak takový zákon mi taky připadá dost směsný. No a úplně závěrem nejlepší perlou je, když na Vašem neštěstí se snaží vydělat bulvární tisk a bez ohledu na pravdu..dokáže palcovými nepravdivými titulky na onu událost upozornit.Takže paní a také všem takto postiženým přeji,at spravedlnost zvítězí a druhé straně.. existuje něco jako slušnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.