Ceny Emmy 2011: Krásná Kate, rvačka a polepšený opilec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ceny Emmy 2011: Krásná Kate, rvačka a polepšený opilec!

Půvabná Kate Winslet s cenou.
Půvabná Kate Winslet s cenou. (ČTK/AP, ara)

V americkém Los Angeles se v neděli večer udělovaly ceny Emmy, kterým se příznačně říká televizní Oscary. V přehlídce ženské krásy vynikla britská herečka Kate Winslet (35), která byla oceněna za hlavní roli v minisérii Mildred Piercová.

O divokou zábavu se ale nakonec postarali pánové. Ti, od kterých se očekávala rvačka, se na sebe usmívali. Pranici zato předvedli ti, od nichž by to nikdo nečekal.

Krásná Kate Winslet

Až krvavě rudé šaty značky Elie Saab krásně tvarovaly hereččinu postavu. Dekolt byl hluboký, ale přitom decentní. Kate, která před 14 lety oslnila ve velkofilmu Titanic, ukázala ramena, ale nohy zůstaly zahaleny. Její rafinovanost slavila úspěch, publikum z ní šílelo nadšením.

Nečekané setkání

Nevalnou pověstí opředený hollywoodský zhýralec Charlie Sheen (46) narazil v zákulisí na Ashtona Kutchera (33), který místo něj začal točit kultovní seriál Dva a půl chlapa. Bitka se ale nekonala. Po krátkém hovoru se oba rozešli za svými povinnostmi. „Dal jsem mladýmu pár rad,“ řekl až nečekaně zdvořilý Charlie, který současně popřál seriálu hodně štěstí.

Dva na jednom »smetišti«

Televizní moderátoři Jimmy Kimmel (43) a Jimmy Fallon (37) měli Emmy uvádět spolu, ale občas si u mikrofonu docela překáželi. Nakonec se Kimmel na Fallona vrhl a oba »džimíci« skončili na podlaze. Později tvrdili, že šlo o připravenou scénku, ale to se v Hollywoodu říká po každé ostudě...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.