Zpěvačka Bára Basiková: Rozvod?! Řekla, co se teď děje u ní doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Bára Basiková: Rozvod?! Řekla, co se teď děje u ní doma!

Bára Basiková
Bára Basiková (Aha! – Martin Hykl)

Vztah Báry Basikové (48) a jejího manžela Petra Poláka (34) zřejmě není úplně idylický. Spekulace, které se českým showbyznysem nesou už několik týdnů, nyní podpořily i fotografie jednoho magazínu, který zachytil, jak si zpěvačka dává v noci na ulici pusu se svým manažerem. A rozhodně to nevypadalo na pouhý polibek na rozloučenou.

„Oni si procházejí dlouhodobou krizí, on je na ni příliš mladý a nevybouřený,“ řekl nám zdroj z blízkého okolí zpěvačky, která v posledních měsících prodělává i změny fyzického rázu.

Nechala si obarvit a ostříhat vlasy, rockerskou módu vyměnila za elegantně střižené šaty, zřejmě aby upoutala manželovu pozornost.

„Ten se totiž stále oddává hospodským a barovým radovánkám. Bára doufala, že když se jim narodí dítě, všechno bude jinak, bohužel se tak ale nestalo,“ dodává zdroj.

Sama Bára však situaci velmi zlehčuje. „My s Petrem žádnou krizi nemáme. Když se pár dnů nevidíme, tak se nám stýská. Vždyť my se chystáme jen sami dva na dovolenou do Řecka,“ řekla deníku Aha! před pár dny zpěvačka.

Podle zdroje deníku Aha! si ale právě na dovolené mohou vyjasňovat, co vlastně bude dál...



Autor:  mac,kre

Přečtěte si
pazdirm
20. 9. 2011 • 18:12

to může napsat jen nějaký mindrák....nejezchleba...zajímalo by mě, v jaké životní fázi se tato osoba právě nachází!

klotilde
20. 9. 2011 • 17:56

nemohou být dobré/ ani pro dítě/

retino
20. 9. 2011 • 17:03

jaképak rady,je snad dospělá.L.B.s tím nemá nic společného.Věřila si,že ho zvládne,věk si nepřipouštěla a prachy nejsou vše.On si brzy najde jinou slepičku,která snáší zlatá vejce...jestli ji už nemá ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.