V Let's Dance bylo zase dusno! Kvůli Banášové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

V Let's Dance bylo zase dusno! Kvůli Banášové!

Adela Daru nešetřila.
Adela Daru nešetřila. (reprofoto TV Markíza)

Ve slovenské taneční show Let’s Dance to začalo jiskřit. Mohla za to opět Adela Banášová (30), která pořad moderuje s Liborem Boučkem (30). Obula se do porotkyně Dary Rolins (30) nebo stříbrné SuperStar Gábiny Gunčíkové (18), která tančí s Adeliným ex-milencem Petrem Modrovským (27).

Zpěvačka Dara Rolins, která znovu čelí obvinění ze zavinění dopravní nehody, při níž zemřel Jindřich Rotrekl (†63), je v porotě Let’s Dance nejen nováček, ale i jediná žena. Ačkoliv by se dalo čekat, že bude k soutěžícím ve svém hodnocení mírná, opak je pravdou.

Například Sise Lelkes-Sklovské a jejímu tanečnímu partnerovi Omaru Topičovi dala jako jediná z hodnotící čtyřky nemilosrdné dva body. To samozřejmě neuniklo moderátorce Adele Banášové.

„Chtěli byste něco vzkázat nějakému konkrétnímu porotci,“ ptala se hned. Sisa ale ze sebe vypravila jen diplomatické „...že jim děkujeme všem za přízeň.“ Adela se však nehodlala tématu vzdát, a tak pokračovala: „No i za ty dva body děkujeme, byly zlaté Daro. Od ženy nejmíň bodů,“ komentovala situaci a to už Sisa přizvukovala. „Vidíš, od ženy co?“

„No to je jasné, že od ženy. I mně něco řekla na tyhle šaty. Mi je záviděla, že...no tak dobře, je nová v porotě,“ pustila se Banášová do Rolins, která se jen překvapeně smála a bylo z jejího výrazu vidno, že se k hanění Adeliných šatů moc nezná.

Další dusno nastalo ve chvíli, kdy musela moderátorka vyzpovídat po tanci bývalého milence Petra Modrovského s taneční partnerkou Gábinou Gunčíkovou. „Peťo, ale ty jsi zpocený stále stejně,“ bavila se Banášová na tanečníkových rozpacích. Jistě mu nebylo horko jen z tance, ale i z všetečných komentářů a otázek.

Nejprve práskla, že Gunčíková trénuje v její taneční obuvi a hned pak převedla řeč na zpěvaččiny školní povinnosti. Gábina totiž musela přiznat, že pokud neudělá ve škole reparát, nejspíš propadne. „Ty nám tedy dáváš,“ odfoukla si nakonec i stříbrná SuperStar.

A neunikl ani Modrovský. Když se snažil vykoktat pozvání na mezinárodní taneční soutěž, kterou pořádá, nevěděl už kudy kam, a tak převedl řeč na to, že součástí programu bude i Gábina Gunčíková. „Já tam budu jako doprovodný program, zpívat,“ potvrdila mladičká kráska, na což moderátorka vtipně opáčila: „Já vím, já jsem to vždycky moderovala, to je normální,“ a naznačila, že Modrovský si nenechá ujít příležitost využít um taneční partnerky pro své akce.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.