Rotreklová: Chci, aby přiznala vinu! Dara: Ale já jsem nevinná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rotreklová: Chci, aby přiznala vinu! Dara: Ale já jsem nevinná!

Olga Rotreklová a Dara Rolins (vpravo) u včerejšího soudu.
Olga Rotreklová a Dara Rolins (vpravo) u včerejšího soudu. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Už rok a půl se jim nechtěně proplétají životy. A přitom se nikdy neviděly. Zpěvačka Dara Rolins. A Olga Rotreklová (58), vdova po motocyklistovi, který zemřel po srážce se zpěvaččiným vozem. Až včera se potkaly. U soudu.

Nepozdravily se, nepodaly si ruce, uhýbaly pohledem. „Stačí mi, aby se přiznala, víc nechci,“ dožaduje se Rotreklová. „Necítím se vinna,“ prohlašuje se vztyčenou hlavou Dara.

Obě čekají netrpělivě na rozsudek, včerejší první stáníbylo pro nové důkazy odročeno. Po čtyřech a půl hodinách výslechů Rolins a všech ostatních svědků byl soud odročen na 14. března. Už ale bez zpěvačky, ta se totiž chystá i s dcerou na skoro měsíční dovolenou do zahraničí. „Dlouho dopředu máme koupené letenky,“ vysvětlovala Rolins.

Za celou dobu se pozůstalým neozvala. Jen přes právníka poslala dopis. To jí Rotreklová vyčítá. Její zloba se odráží ve tváři. Při výpovědi Dary Rolins raději odchází z jednacího sálu. Na chodbě s hlavou v dlaních pláče. Její právník si myslí, že Dara Rolins se snaží prodlužovat soudní spor.

Zpěvačka si nechala vyhotovit v pořadí už čtvrtý posudek s datem 5. ledna. Ale soudu ho předložila až včera. „Nic nového v něm není. Ale i tak potřebuje vyjádření znalce. Jaký smysl má odročení soudu? Jednou to stejně musí skončit,“ řekl deníku Aha! právník Rotreklové Karel Friml.

Z výpovědi Dary Rolins...

„Míjím cyklistu, vidím ho ve zpětném zrcátku, a to je ten moment překvapení. Když se proti mně objevil motocyklista, okamžitě jsem šlápla na brzdu, vozidlo zastavilo. Nejdřív jsem se zeptala dcery, jestli je v pořádku, pak jsem vystoupila a mluvila s motocyklistou…“



Přečtěte si
annasoch
11. 5. 2012 • 22:37

ještě jsem nezaznamenala,že si s Darou tyká,když jí vzkazuje LŽEŠ.Na místě nehody nebyla.Nic neví,spekuluje z pozice svého smutku.Ví to jen Dara.Věřím a nemám důvodu o tom pochybovat,že to je tak jak říká.Ocitla jsem se v podobné situaci a může každý z nás,kdo jezdí.Díky Bohu,to neskončilo tak jako u Dary,tak se zjistilo,že mi tam "stařík "vjel.Sám to přiznal,že se zamotal a byla tam díra.Přestaňte ji lynčovat.

jity
11. 5. 2012 • 19:14

Že se baba neobrací také na nemocnici, co pro jejího manžela udělali, aby ho zachránili. Proč neoperovali vnitřní krvácení a alespoň se nepokusili ho zachránit.

melaniii
21. 1. 2012 • 14:33

URČITĚ NÉÉÉ. HRABE PRO SEBE DCERY...STEJNĚ JÍ TO CHLAPA NEVRÁTÍ TAK ASPOŇ ZE ZNÁMÉ OSOBNOSTI VYTŘÍSKAT CO NEJVÍCE...!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.