Trapas Leoše Mareše: Nas*al jsem si do bot! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trapas Leoše Mareše: Nas*al jsem si do bot!

Leoš Mareš se přeřekl a pěkně ho to namíchlo.
Leoš Mareš se přeřekl a pěkně ho to namíchlo. (Aha!, ara)

Že každý den není posvícení, se přesvědčil na vlastní kůži i Leoš Mareš během přímého přenosu Hlas Česko Slovenska. Zamotal se do svých slov tak, že mu ruply nervy a pořádně si zanadával.

Leoš Mareš si na sobě dává záležet. Zhubnul tak, že je spíš vychrtlý než štíhlý, intenzivně piluje angličtinu, nosí jen modely od pařížských a milánských návrhářů a užívá si krásné začátky vztahu s modelkou Petrou Faltýnovou. Jenže když jde všechno jako po másle, je jasné, že se něco musí pokazit.

Svou dávku smůly si vybral při nedělním přímém přenosu show Hlas Česko Slovenska, když uváděl tým Dary Rolins a do svého rádoby košatého souvětí se zamotal a zakoktal se. „Já jsem to říkal, že mám používat jen krátké věty, že to jinak budu tak dlouho větvit, až se do toho zamotam,“ vysvětlil své moderátorské parťačce Tině.

Zbytečná chyba ho rozzlobila natolik, že se neudržel a dokonce sáhnul po sprostých slovech. „Zkrátka, nas*al jsem si do bot!“ zaklel. A smůla se ho nepustila ani posléze. Když měl říct jméno Dominiky Šulákové, vypadlo mu příjemní, a tak z něj vypadlo: „To je Dominika, nevim-jak-dál.“

Svůj den neměla ani Dara Rolins, když se svým týmem zpívala úvodní píseň Don’t Speak od No Doubt. Kolegové porotci by ji asi za pár falešných tónů nepochválili, kdyby byla na místě soutěžící…

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.