Agáta Hanychová o další vraždě u ní doma: V ohrožení byl i syn a přítel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Agáta Hanychová o další vraždě u ní doma: V ohrožení byl i syn a přítel!

Hanychová přijela do Jasné na akci Lyžování v plavkách.
Hanychová přijela do Jasné na akci Lyžování v plavkách. (Aha! – Karel Kopáč, Martin Hykl, foto pro Aha! – Michal Baloi)

Chtěla si užít parádní víkend v Nízkých Tatrách. Zalyžovat si, zapařit, poklábosit s kamarádkami. Místo toho zažila modelka Agáta Hanychová (26) snad nejhorší noc svého života.

V jejím domově v obci Černý Vůl u Prahy podle všeho došlo po dvou letech k další vraždě! Lidem z domu, který bezprostředně sousedí s Agátiným, shořela po výbuchu garáž a v ní vyšetřovatelé objevili dva mrtvé muže!

Nechybělo přitom mnoho a oheň přeskočil i na její dům, v němž pokojně spali Agátin syn Kryšpín (7 měsíců) a přítel Mirek Dopita (28)…

Výbuch garáže asi v půl šesté ráno nejprve vzbudil malého Kryšpínka a jeho brek chůvu, která v domě nocovala také. Z okna pak uviděla od sousedů šlehat třímetrové plameny! „Jenže jsem si honem nemohla vzpomenout na číslo hasičů, tak jsem běžela zburcovat Mirka,“ vyprávěla o překot paní Hochmannová.

Dopita prokázal větší duchapřítomnost a hned točil tísňovou linku 112. „Bylo jasné, že jestli zafouká větší vítr, oheň by mohl přeskočit i k nám. Hasiči tu naštěstí byli hned!“ popsal Dopita reportérům deníku Aha!.

Ještě nad ránem tedy psal Agátě, která trávila víkend v lyžařském středisku Jasná v Nízkých Tatrách. „Byla vyděšená! Uklidnil jsem ji, že jsme s Kryšpínem v pořádku,“ dodal Dopita.

Hanychová se pak ihned rozhodla pro návrat do Prahy a sháněla nejbližší letadlo. „V noci mi přišla SMS od Mirka: Stalo se něco velmi zajímavého. Myslela jsem, že vyhrál milion, ani ve snu by mě nenapadlo něco takového,“ řekla nám Hanychová. „Rozhodně se teď budu dost bát! Ale dům zatím prodávat nechci,“ je rozhodnutá.

Pořádně vylekaná byla i Agátina maminka Veronika Žilková (50), která se pro změnu nacházela s dcerkou Kordulkou (6) v Jičíně. „Bez legrace, ani nechci pomyslet, co se mohlo stát jim, kdyby hasiči přijeli později!“ hrozila se.

Policie má tři verze

Policie na místě neštěstí pracovala celý den. A má hned několik vyšetřovacích verzí.

1. Muže někdo do garáže dovlekl už mrtvé a založil požár.

2. Muži chtěli ukrást uskladněný benzin, přitom došlo k výbuchu.

3. V garáži dvojice opravdu přespávala, došlo k nehodě a výbuchu.

Těla byla opět požárem tak poškozená, že policisté nebyli zatím schopni určit jejich totožnost. Je možné, že muže někdo polil hořlavinou a vzápětí škrtl... I hasiči potvrdili, že na místě nalezli velké množství hořlavin. „Zatím ale nevíme, o jaké kapaliny se jednalo,“ řekl deníku Aha! vyšetřovatel Libor Pospíšil.

AGÁTIN »DŮM HRŮZY« Už jednou se tam vraždilo!

Přímo v domě Agáty Hanychové, u něhož včera uhořeli dva muži, se před dvěma roky pokusil Jan Steidl (31) zavraždit dceru slovenského politika Roberta Beňa (46). Nožem jí zasadil celkem 45 ran, naštěstí ne smrtelných. Za pokus o vraždu ho soud loni poslal na 17 let do kriminálu.

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.