Hanychová přestavuje dům hrůzy - Krev zahladí za tři miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanychová přestavuje dům hrůzy - Krev zahladí za tři miliony!

Koupelna - místo činu - se kompletně celá přestavuje.
Koupelna - místo činu - se kompletně celá přestavuje. (Aha! – Marek Pátek)

Modelce Agátě Hanychové (25) se pronájem jejího domu Janu Steidlovi (30) nevyplatil. Ten se v něm totiž letos 24. února pokusil čtyřiceti šesti ranami nožem zavraždit svou expřítelkyni Lucii Beňovou (28), která jen zázrakem a silou vlastní vůle přežila. Přestože se hned po hrůzném činu Hanychová pokusila dům prodat, po marných snahách sehnat zájemce se rozhodla pro celkovou rekonstrukci. A ta ji vyjde pěkně draho!

„Nemohla bych v tom domě žít, pokud bych ho nezrekonstruovala. Našla jsem firmu, která mi rychle postaví nové dřevěné patro, takzvaný wood system. Takže spodní část, kde došlo k tomu hrůznému činu, vůbec nebudeme využívat,“ svěřila se deníku Aha! Hanychová, která bude mít po rekonstrukci k dispozici dalších pět nových místností.

„Bohužel budu mít stále stejný vchod, hned ale vyjdu po schodech do patra, které bude stát dva miliony,“ vysvětlila dcera herečky Veroniky Žilkové. Ta v domě bude žít se svým partnerem, motokrosovým závodníkem Janem Brabcem (27). Další milion »spolkne« rekonstrukce spodního patra.

„Nemohla jsem to tam nechat tak, jak to bylo. Cítila jsem tam krev. Takže jsem nechala vybourat koupelnu a další místnosti a celé se to bude dělat nanovo. Rozhodla jsem se, že si ze spodního patra udělám sklad,“ dodala Hanychová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.