Co týden dal... Mareš dostal kopačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Co týden dal... Mareš dostal kopačky!

Vztah Leoše Mareše a slovenské modelky Michaely Kociánové je již minulostí.
Vztah Leoše Mareše a slovenské modelky Michaely Kociánové je již minulostí. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, Petr Novotný, Alexandr Malachovský)

Jak by to řekl psychiatr Chocholoušek z komedie Jáchyme, hoď ho do stroje: „… vy nás ale zásobujete, pane Karfík“. Podobně nás týden co týden šokujícími zprávami válcují i české celebrity. Pojďte se s námi podívat na to nejzajímavější, co se v našem showbyznysu za uplynulý týden událo.

Rozchod týdne: Mareš je zase sám!

Ani další vztah Leoše Mareše (35) se slovenskou topmodelkou Michaelou Kociánovou (23) nevyšel. Na moderátora byla zazobaná kráska asi příliš velké sousto. Údajně ale dostal kopačky on!

„Už spolu nejsou. Nefungovalo to ani z jedné strany. Leoš nemohl skousnout, že má Míša víc peněz než on. A Míše se zase nelíbil vztah na dálku. Nakonec to ukončila ona. Leoš se teď rozhlíží po jiných. Chtěl by podobnou holku, jako byla jeho ex Hanka Svobodová,“ prozradil Marešův kamarád.

Takže zlatokopky všech zemí, spojte se! Leoš je opět volný!

Job týdne: Gott fušuje do řemesla své manželce!

Tak tohle čekal málokdo! Karel Gott (72) jde ve šlépějích své manželky Ivany (36)! Od června bude mít na České televizi svůj vlastní pořad s názvem Kávu ti osladím.

„Mělo by jít o klasickou talkshow, do které si bude zvát hosty. Půjde především o mladé zpěváky. Natáčet začínáme v květnu,“ uvedl Radan Dolejš, který bude společně s Karlem Šípem (66) psát k pořadu scénář.

Za jeden díl by měl Zlatý slavík inkasovat 70 tisíc korun. Ivanko, když Karel moderátor, tak ty zpěvačka! Což takhle nastartovat pěveckou kariéru?

Útěk týdne: Dara Rolins frnkla až na Bali!

Porotkyně soutěže Hlas ČeskoSlovenska Dara Rolins (39) vyrazila na dámskou jízdu na ostrov Bali. Společnost jí dělá pouze dcera Laura (4) a manažerka Eva Skallová se svou Charlottkou (4).

Na luxusní dovolené stráví celý měsíc a vyhne se tak odročenému soudnímu jednání kvůli nehodě, při níž v létě 2010 zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63). „Soudkyně o tom ví. Kdyby s tím byl sebemenší problém, tak bych dovolenou zrušila,“ prohlásila Dara.

Dovolená týdne: Voříšek s milencemsi užívá v Thajsku!

Odhaleno! Moderátor Televizních novin Karel Voříšek (48) vyrazil se svým přítelem Vladimírem Řepkou (32), který je mluvčím na ministerstvu vnitra, na dovolenou do Thajska.

Pro líbánky si vybrali luxusní apartmá se soukromou pláží, s vlastním přístupem do moře a venkovní vířivkou, kde cena pro jednoho vyjde na 80 000 Kč.

„Chodili jen na snídani, a když slyšeli češtinu, slušně pokaždé pozdravili,“ prozradil Blesku čtenář, který fotky moderátora s přítelem do redakce poslal.

Bolest týdne: Zedníček pochoval maminku, zpěvačka Sklovska tatínka!

Smutný týden prožil herec Pavel Zedníček (62). Ve svém rodném Zlíně totiž pochoval svou milovanou maminku, která zemřela ve věku čtyřiaosmdesáti let po delší nemoci. Pohřbu se účastnila jen nejbližší rodina, herci byla oporou jeho přítelkyně Hanka Kousalová (56).

„Teď budu bedlivě dohlížet na to, abychom se všichni postarali o tatíka,“ prohlásil Zedníček. Jeho otec totiž v létě oslaví devadesátku!  Nejtěžší chvíle svého života prožívá i slovenská zpěvačka Sisa Sklovska (46). Oplakává smrt svého tatínka Ivana, který trpěl cukrovkou a zemřel ve věku jednaosmdesáti let.

Válka týdne: Krainová versus Hanychová!

Válka dvou modelek Simony Krainové (39) a Agáty Hanychové (26)trvá už léta. Teď se ale znovu pěkně přiostřilo. Důvod? Krainová s Hanychovou odmítla moderovat večírky v pořadu Top Star. „Televizi Prima, která mi to nabídla, jsem řekla, že si snad dělají legraci. S ní já nechci mít vůbec nic společného,“ prohlásila Simona.

Olej do ohně vzápětí přilila Agáta. „Chtěla jsem začít konečně dělat charitu pro staré modelky bez práce, a takhle to dopadne. A Simono, měl to být jen jeden díl, ale chápu, že holka se základkou chápe věci složitěji,“ rýpla si do Krainové Agáta. Holky, vyřešte to jako chlapi. Běžte na panáka, vyříkejte si to, a bude klid…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.