Syn Arnolda Schwarzeneggera boural na lyžích: Natrhl si zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Syn Arnolda Schwarzeneggera boural na lyžích: Natrhl si zadek!

Patrick s otcem Arnoldem.
Patrick s otcem Arnoldem. (Profimedia.cz, ara)

Arnold Schwarzenegger (64) byl možná nerozbitný Terminátor, ale jeho syn Patrick (18) zatím až takový drsňák není. V sobotu oběhly svět snímky, na kterých je převážen do nemocnice.

Fotografie, na které má při převozu kyslíkovou masku, budila spíš dojem, že je v kómatu. Realita naštěstí nebyla zdaleka tak drsná: Patrick při lyžování v Idahu upadl tak nešťastně, že si »natrhl« zadek…

Hlubokou ránu musel zašít lékař v nemocnici. Patrick sám dal na internet také snímek své zkrvavené sedínky. „Nakonec to spravilo pár stehů,“ kasal se syn hollywoodské hvězdy.

Táta Arnold je ale pořádně naštvaný. Patrickův mladší bratr Christopher (14) strávil totiž loni v červenci v nemocnici hned týden. Na surfu si polámal žebra a zkolabovala mu jedna plíce.

Rodina byla v šoku a sám Arnold proseděl u chlapcova lůžka dlouhé hodiny. Naštěstí tehdy vše dobře dopadlo. Ale i tak už je na Terminátora těch nehod trochu moc. Bojí se o chlapce a má zlé tušení, že by jeho rodinu jednou mohla potkat tragédie. Proto se rozhodl synkům pořádně domluvit.



Přečtěte si
bobosa
12. 3. 2012 • 20:54

cert vi kdo mu natrhl rit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.