Agáta Hanychová: Děsivý výbuch u jejího domu a dva mrtví! Byla to vražda?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Agáta Hanychová: Děsivý výbuch u jejího domu a dva mrtví! Byla to vražda?!

Zatímco si Agáta užívá na horách, doma v Černém Volu se odehrává drama.
Zatímco si Agáta užívá na horách, doma v Černém Volu se odehrává drama. (pro Aha! – Jaroslav Urban)

Zatímco si Agáta Hanychová užívá zimní radovánky v Tatrách, u jejího domu v Černém Volu se odehrává úplné peklo! Vybouchl barák jejích sousedů.

Vesnicí Černý Vůl, kde má dům i neposlušná celebritka Agáta Hanychová, otřásl výbuch rodinného domu, o život přišli dva lidé. Shodou okolností šlo o modelčiny sousedy. "Vím o tom, byl to dům hned vedle, je to hrozné," hlesla šokovaně Agáta, která je naštěstí v Tatrách.

Spekuluje se však o tom, že výbuch nebyl nešťastnou náhodou, nýbrž mohlo jít o vraždu. Podle informací TN.cz patřil dům ruskému majiteli, který v něm ubytovával dělníky a někdo se mu mohl chtít mstít.

Nahrává tomu informace, že prý byla těla mrtvých na místě až příliš ohořelá, než by mohla být z normálního požáru. Je tedy ve hře varanta, že těla někdo polil hořlavinou, zapálil a až posléze se oheň rozšířil do zbytku domu.

Další verze říká, že muži nestihli po výbuchu z domu utéci. Co se opravdu  stalo, ukáže až nařízená pitva v příštích dnech.

Rozhodně však nejde o první incident v této oblasti. Naposledy tam bylo rušno, když přímo v domě Agáty pobodal její nájemnici žárlivý přítel.

V současné době by dům Agáta nejraději prodala a odstěhovala se i se synem a přítelem blíž Praze, s takovou to ale asi půjde těžko.

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.