Kdo nejvíce zazářil na Královnách popu? Ljuba Skořepová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kdo nejvíce zazářil na Královnách popu? Ljuba Skořepová!

Ljuba Skořepová byl na koncertě největší dámou!
Ljuba Skořepová byl na koncertě největší dámou! (Martin Hykl)

Ani Helena Vondráčková (64), ani Leona Machálková (44)... největší hvězdou hudebního večera Královny popu v opeře byla Ljuba Skořepová (88). Svým šarmem předčila i mladé hudební objevy Markétu Konvičkovou (17) a Moniku Bagárovou (17).

Ljuba Skořepová všechny vystupující zpěvačky zastínila, a to měla na pódiu na starost jen spojovací řeč, při níž zavzpomínala na své herecké začátky. Elegantní dáma svými červenými šaty zaujala téměř polovinu čtenářů Ahaonline.cz a v anketě o největší hvězdu Královen popu v opeře získala 49% hlasů.

Druhé místo patří s 13% hlasů čerstvě vdané Iloně Csákové. Ve Státní opeře vsadila na nový účes i píseň Poklad z filmu Zločin v Šantánu, která patřila k vrcholům programu. Za ní zůstala s 11% procenty hlasů Helena Vondráčková. Další pozice patří Leoně Machálkové. Ta si na Královnách popu troufla na skladbu River Deep, Mountain High z repertoáru Celine Dion, ale přecenila své síly.

Na dně žebříčku skončila těhotná Lucia Šoralová, Sabina Laurinová a Bára Kodetová.

Celé pořadí hvězd z akce Královny popu v opeře najdete v galerii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.