Leoš Mareš: 20 hodin v rádiu kvůli vstupenkám na fotbal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš: 20 hodin v rádiu kvůli vstupenkám na fotbal!

Leoš Mareš strávil v rádiu 20 hodin! kvůli spuštění soutěže o lístky na fotbal
Leoš Mareš strávil v rádiu 20 hodin! kvůli spuštění soutěže o lístky na fotbal  (Profimedia.cz)

Moderátor Leoš Mareš si dnes ve vysílání střihl rekord, na Evropě 2 strávil celých dvanáct hodin, aby mohl být u spuštění exkluzivní soutěže o lístky na utkání FC Viktoria Plzeň vs. FC Barcelona.

Leoš Mareš je obrovský fotbalový fanda, který neváhá na důležité zápasy oblíbených klubů uletět i tisíce kilometrů. Jeden takový se už na začátku listopadu bude konat v pražské Synot Tip Aréně, kde se proti sobě postaví kluby FC Viktoria Plzeň a FC Barcelona. Takové utkání nelze nazvat jinak než fotbalovým svátkem, u kterého by chtěl být každý, kdo se o fotbal jen trochu zajímá.

A protože se rádiu Evropa 2 podařilo vzácné lístky získat, rozhodl se Leoš osobně odstartovat soutěž o jedinečné výhry: „Evropa 2, jako jediné rádio, vám nabízí exkluzivní lístky na utkání Plzeň – Barcelona v Synot Tip Aréně. Bude to zážitek na celý život, protože na českém hřišti uvidíme běhat neuvěřitelnou sestavu s Lionelem Messim, Injestou a dalšíma kopáčema.“

Od zápasu nás zatím dělí necelé dva měsíce, ale už teď je jasné, že o lístky zuří velký boj: „Myslím, že ten blázinec kolem lístků teprve začne až je budou lidi kupovat za nesmyslné ceny od překupníků. Naše soutěž je určitě lepší zdroj,“ říká Mareš.

A kdo by byl podle něj ideálním výhercem? „Přál bych si, aby lístky vyhrála nějaká holka. Utáhla by na ně každýho chlapa, kterýho by se jí zachtělo.“

U nejdůležitějšího fotbalového zápasu letošního roku můžete být i vy, a to díky jediné SMS. Stačí poslouchat zmíněné rádio (v herním čase 06 - 18 hodin) a v době, kdy ve vysílání poběží herní signál v podobě songu Barcelona od Freddie Mercuryho and Montserrat Caballe poslat registrační SMS zprávu ve tvaru B na číslo 900 11 20.

Více na www.evropa2.cz



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.