Fichtl Rudy z Ostravy se předával za deště, ve společnosti krasavic a slivovice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fichtl Rudy z Ostravy se předával za deště, ve společnosti krasavic a slivovice!

Ruda s výhercem, fichtlem a kráskami.
Ruda s výhercem, fichtlem a kráskami. (Frekvence 1)

Přestože předávání fichla Rudy z Ostravy doprovázel déšť, náladu hlavních aktérů nepoznamenal. Výherce dostal nádavkem od Rudy pusu a ten zase originální „Fichtlovici“, domácí slivovici z moravského sklípku.

Celou akci sledovali nejen náhodní kolemjdoucí, novináři a kolegové z rádia, ale také skalní fanoušci Rudy, kteří neváhali přijet až z Moravy. Ruda nezklamal, ve výborné náladě přímo před rádiem Frekvence 1 bavil výherce i celé okolí: „Synku, trošku mi v garáži vytekl benzin, tak nevim, jestli dojedeš dom. Chtělo by to trošku novy vyfuk a možna pneumatiky.“

Pekelný stroj Rudy z Ostravy převzal výherce Petr Macík na červeném koberci, jako vystřiženém z Cannes, za asistence dvou vnadných blondýnek a připíjení té nejlepší slivovice, která nahradila původně zamýšlené šampaňské.

Slivovici s vtipnou etiketou „Fichtlovice“ dostal Ruda během předávání od Macíka a hned jí neváhal ochutnat – prý na šťastné kilometry. Takové předávání ceny, o kterou se na Frekvenci 1 soutěžilo téměř dva měsíce, musela výherci Macíkovi závidět celá mužská polovina národa!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.