PuPINKa vám to natře – na růžovo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

PuPINKa vám to natře – na růžovo!

Růžový den s PuPINKou
Růžový den s PuPINKou (Evropa 2)

1.září běžně vnáší do našich životů spíš depresi – je tu začátek nového školního roku, léto se chýlí ke konci. Co by vám v takový den mohlo zlepšit náladu? Natřete si svůj první zářijový den na růžovo! Obrazně i doslova. Oslavte s rádiem Evropa 2 a jejím růžovým maskotem PuPINKou RŮŽOVÝ DEN!

V čem Růžový den spočívá? Prostě si hned ráno den vylepšíte tím, že místo trička, mikiny či košile v obvyklých ponurých barvách (ke kterým na podzim inklinujeme), obléknete růžovou. A pozor, kdo najde v sobě tolik odvahy a přijde v celorůžovém oblečku, dostane od Evropy 2 speciální dárky!

Celá bláznivá „pink“ party se rozjede od páté hodiny odpolední na Palackého Náměstí v Praze. Nejprve se všichni zúčastnění pokusí překonat rekord o „nejrůžovější fotku světa“ a pak se přesunou do blízkého P.M. klubu, kde bude zábava pokračovat. Vstup není omezen věkem. Na místě vás čekají soutěže, DJ´s, autogramiáda moderátorů Evropy 2 a následný večírek.

V rolích moderátorů akce se představí ostřílený Pavel Cejnar a PuPINKa, růžová star Evropy 2, která vás všechny na akci zve: „Čáááu PuPINKy a PuPíci! Mega se na Vás těším! Růžově to rozparádíme na Palačáku a kdo dorazí i do klubu, ten se bude divit! Čeká na Vás spousta překvápek a dárečků od PuPINKy, dorazte včas!“

Růžové drinky potečou proudem, růžové vaty budou stohy! Neváhejte světu ukázat, že RŮŽOVÁ JE NEJ!

PS: Víte jak rozpoznat opravdové fanoušky PuPINKy? Fanynka PuPINKy musí mít růžově nalakované nehty a fanoušek růžový náramek (stačí šňůrka :D)! TAKŽE VIVA Růžová!!!

Autor:  iec

Přečtěte si
587587
29. 8. 2011 • 16:35

Už tam letím!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.