Rvačka v Dámském klubu na Frekvenci 1! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rvačka v Dámském klubu na Frekvenci 1!

V Dámském klubu je dusno.
V Dámském klubu je dusno. (Frekvence 1)

Když v únoru do rádia Frekvence 1 nastoupila trojice nových moderátorek – zpěvačka Linda Genzerová, herečka Sandra Pogodová a moderátorka Vlaďka Pirichová, bylo jasné že jednou mezi nimi určitě dojde k potyčce. Prostě tři výrazné holky se jednou pohádat musí. A taky že ano, mezi moderátorky vrazila klín soutěž Moderátor roku!

Zatímco první půlrok spolupráce vypadal idylicky, zdá se, že přátelské vztahy mezi moderátorkami díky soutěži o titul utrpí. Pondělní vysílání na Frekvenci 1 začalo poněkud zostra: Holky, od 1.září se v rádiích soutěží o nejpopulárnějšího moderátora roku, poprvé v historii můžou posluchači hlasovat o svého  nejoblíbenějšího moderátora v rádiu. Víte o tom? ptala se bezelstně svých kolegyň z rádia Vlaďka Pirichová.

„Takže to vyhraju já, mám školený hlas,“ sebevědomě prohlásila Sandra Pogodová a Linda Genzerová se nenechala zahanbit: „Proč zrovna ty? Já ho mám vyzpívaný a umím s ním pracovat – poslouchej!“ Načež předvedla svůj a bezchybně zapěla.

Pak Sandra odcitovala kus divadelní hry. A do toho se mezi ně opět nesměle přihlásila Vlaďka, že by chtěla taky něco zazpívat. Ovšem bez úspěchu – Linda ji usadila: „Prsa ale nezpívaj…, Vladěnko!“ a Sandra dodala: „Ale na dudy se dá hrát krásně!“ Narážela tak na výjimečnou ženskou výbavu své kolegyně.

Po chvíli handrkování o tom, komu by titul mohl a měl patřit, se dámy dohodly, že to nechají na posluchačích.

Ti, stejně jako každý z vás, mohou svojí oblíbené moderátorce či moderátorovi poslat hlas prostřednictvím sms ve tvaru MODERATOR mezera JMENO mezera PRIJMENI na číslo 907 77 04.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.