Fleischmannova dvojčata se učí vládnout otcovu impériu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Fleischmannova dvojčata se učí vládnout otcovu impériu!

Michel Fleischmann ví, jak nejlépe naučit děti vést rádio.
Michel Fleischmann ví, jak nejlépe naučit děti vést rádio. (Evropa 2)

Přestože jsou dvojčata Michela Fleischmanna teprve ve věku 11 let, už teď se připravují na to, jak jednou nejlépe povedou otcova rádia, mezi něž patří úspěšná Evropa 2 či Frekvence 1.

Ve skutečnosti nesedí za otcovým stolem ani nechodí kontrolovat moderátory do studií. Jako šikovný trenažér jim posloužila nová hra, kterou Fleischmannův tým speciálně pro děti vytvořil. Hra se jmenuje Radio Tycoon (tedy Rádio Magnát) a hráčům umožní řídit rozhlasovou stanici a hlavně vydělat vysíláním balík.

„Moje děti mi šéfují už teď, až dojde i na všechny z rádií...to bude teprve mazec," směje se Michel Fleischmann, který je opravdovým rozhlasovým magnátem.

A co se hrou Klára a Max konkrétně naučí? Stejně jako v reálném rádiu musí vybrat moderátory, nakoupit muziku a vybavení do studia. Interiér zútulnit doplňky a stylovými kousky – co kdyby přišla na rozhovor Lady GaGa.

A pak už jen pomocí facebooku získat co nejvíce posluchačů a dobře prodávat reklamu ve svém rádiu, která jim přinese zisk.

To nejlepší na závěr. Michel Fleischmann se rozhodl hru „na rádio“ Radio Tycoon zpřístupnit nejen svým dětem, ale prakticky všem.

I vy můžete šéfovat Marešovi! Vyzkoušejte na http://apps.facebook.com/radiotycoon/

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.