Nejbližší okolí Jiřiny Švorcové tvrdí: Čekáme na její smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejbližší okolí Jiřiny Švorcové tvrdí: Čekáme na její smrt!

Jiřina Švorcová
Jiřina Švorcová (archiv TV Barrandov, Miloš Schmiedberger)

Zdravotní stav Jiřiny Švorcové (83) je velmi vážný! Herečka, kterou proslavila role prodavačky Anny Holubové v seriálu Žena za pultem, je v kómatu a podle svých nejbližších se z něj už neprobere. Její zesláblé tělo vypovídá službu a šance na zlepšení jsou minimální.

„Je v kómatu, ne však v uměle vyvolaném lékaři, ale v přirozeném. Je odkázaná na dýchací přístroj, každý pokus o odpojení od ventilátoru končí alarmem. Selhávají jí orgány,“ řekl deníku Aha! zdroj z nejbližšího okolí herečky.

„Je smutné to takhle říct, ale je to v podstatě beznadějné. S největší pravděpodobností už neprocitne. Dá se říct, že se čeká už jen na to, až se její slabé srdce úplně zastaví,“ dodává smutnou a bolestnou pravdu o Švorcové.

Ještě nedávno to přitom vypadalo, že se stav Švorcové, která v nemocnici leží od 1. května, pomalu zlepšuje. Prý se dokonce měla na chvíli probudit a otevřít oči.



Přečtěte si
jizerka
7. 8. 2011 • 20:02

Je mi líto paní Švorcové, že těžce onemocněla, není důstojné, aby jste s nadpisem: "Čekáme na její smrt" uváděli v titulku článku tu nejhorší prognózu a tak hanebně ji podali ve Vašem deníku AHA čtenářům. Jiřina Švorcová byla vynikající herečka, je to velmi milá, kultivovaná žena. Je škoda, že se po 20.ti letech společnost nevyrovnala s minulostí. Ty vulgarity, které jsou v diskuzi, značí, že je psali lidé, kteří představují svoji osobnost a nízkou inteligencí, o velkém hereckém umění neví nic! Ale je to jejich obraz osobnosti!!! To se netýká paní Švorcové. Na štěstí jsou i lidé kulturní, inteligentní, kteří ocení hodnoty člověka, který pro společnost a českou kulturu mnoho dobrého vykonal. Paní Švorcová nikdy nikomu neublížila, je jenom členkou jedné politické strany a to není žádná zločinnost. Od těch dnešních politiků se liší, totiž politiku dělala vždy poctivě, věřila svým ideálům, nic nikdy neukradla, nemusí se za svoji práci stydět! To se o dnešních politicíh jiných stran, kteří využívají a zneužívají svých pravomocí nedá říci! Prostě jim chybí poctivé smýšlení v politické práci, kdy zapomínají na národ, jdou jenom za kariérou a zneužívání finančních prostředků daňových poplatníků ve svůj prospěch! Prosím lidičky, zamyslete se nad posuzováním a odsuzováním lidí, kteří nic zlého a nekalého neprovedli! Paní Jiřině Švorcové bylo ublíženo, porevoluční mocnáři jí vzali to nejdůležitější - její práci, čest, dobré jméno, které pomluvami pošpinili. Velká herečkaJiřina Švorcová se bránit nemůže od r.1990, je bezmocná, je to na nás, abychom bojovali za ní a pro ni!!!! "VĚŘTE, KŘIVDA BOLÍ!!!" Já i mnoho dalších lidí naší země s ní hluboce cítíme a čekáme že se dočkáme opravdové demokracie a Česká televize, Český rozhlas se vyrovná s minulostí a obdaruje nás: filmy, iscenacemi, seriály a všemi pořady, ve kterých hvězdná herečka Jiřina Švorcová účinkovala!" Přeji vážené paní Jiřině Švorcové sílu a chuť k uzdravení, protože je nás hodně, kteří na ni ček

majojo
25. 6. 2011 • 19:17

souhlas - a nechte ji odejít v klidu a důstojně

lara50
25. 6. 2011 • 18:30

nemocnice - když byla léčena na neurologii, nakazila se zlatým stafylokokem a ten jí po několika dnech způsobil zápal plic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.