Jiřina Švorcová (83): Zbytek života stráví v léčebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jiřina Švorcová (83): Zbytek života stráví v léčebně!

Jiřina Švorcová
Jiřina Švorcová (archiv TV Barrandov, Miloš Schmiedberger)

Kontroverzní »Žena za pultem« Jiřina Švorcová (83) už není v Ústřední vojenské nemocnici v PrazeStřešovicích! V té strávila přes dva měsíce, v kritickém stavu a napojena na přístrojích. Teď je stabilizovaná, sama se však o sebe zřejmě již nikdy nedokáže postarat. Útočiště proto nalezla v léčebně dlouhodobě nemocných...

Informaci deníku Aha! potvrdil přímo jeden z lékařů. „Paní Švorcová již u nás neleží, byla převezena do léčebny dlouhodobě nemocných, ale víc vám k tomu říct nemohu,“ uvedl s tím, že na přístrojích už herečka závislá nebyla a v nemocnici už pro ni více udělat nemohli.

»Eldéenka« se pro Švorcovou stala jediným možným útočištěm. S manželem děti neměla a coby vdově jí zůstal pouze bratr Václav, s nímž obývá vilu v luxusní pražské čtvrti Ořechovka. Jenže bratr se o ni také starat nemůže.

„Pan Švorc už vůbec nevychází ven, ani on na tom není zdravotně dobře,“ prozradili deníku Aha! sousedé slavné herečky.V pokračování kontroverzního komunistického seriálu Žena za pultem, o němž se v současné době spekuluje, tak Jiřina Švorcová již účinkovat nebude, ani kdyby sama chtěla...



Přečtěte si
proxima
6. 8. 2011 • 05:27

O patro výš jsem psal, že nejsem komunista, ale v příštích volbách KSČM volit budu a doufám, že se přidají i ostatní. To co nám předvádí jiné strany, mě jako občana země ve které žiji, vůbec nenadchlo. KSČM je očištěna a nespojujme ji s gaunery typu Gottwald, ... ... Štěpán a spol. Jako jediná, nemá žádné aféry, intriky a korupci ale nemá možnost prosadit svůj volební program. Dejme jim tu možnost a uvidíme, kdo to s touto zemí myslí dobře. A hlavně nepište reakce, že jsou to komunistický svi*ně, atd. Tato zvířátka dnes sedí někde úplně jinde, což jste to ještě nepochopili ???

proxima
6. 8. 2011 • 05:17

Děkuji za všechny lidi, kteří uvažují normálně, váš příspěvek je napsán moc pěkně. Opakoval bych se ve všem, co už jste napsala. O herectví nemůže být sporu - skvělá herečka. A k tomu se ale váže její politická příslušnost - máte pravdu, hodně lidem pomohla. A jak se jí odvděčili? Odstavili jí na slepou kolej. Nejsem komunista, ale paní Švorcové si vážím, že byla, je a komunistkou zůstane, což se nedá říci o jiných "pánech konšelech" - na prvním místě vítězí přelétač na entou M.Kalousek. Rovněž se připojuji k přání uzdravení a pokud někdo můžete a máte tu možnost, vyřiďte paní Švorcové, že je tu ještě dost lidí, kteří si jí váží

jizerka
5. 8. 2011 • 22:48

Nechápu, proč píšete: "Kontroverzní" Jiřina Švorcová. Komu ublížila? Paní Švorcová byla veliká herecká osobnost, hrála dobře, byla velmi pohledná! Také ale jí velmi bavila politika, tu dělala také poctivě. Mnoha lidem pomohla, nikomu neublížila, lidé mocní jí po revoluci obvinili a odsunuli, vzali jí práci v jejich plodných letech. Jenom proto, že byla členkou KSČ ji zničili. V čem tedy je ta politika porevoluční lepší, poctivější, spravedlnější? Nyní političtí mocnáři rozkrádají a okrádají celý český bezmocný národ, veřejně se o tom mluví, ale nikomu se nic nestane! Tak to je demokracie za kterou lidé bojovali? Lidé, kteří milují herečku, která je členkou KSČ se bojí veřejně říci: Mám ráda paní Švorcovou, protože by se od ní odvrátili...! Tak to je demokracie? Lidé probuďte se, buďte tolerantní, uvědomte si, že Jiřina Švorcová nikomu neublížila, jen je příslušnice jedné strany! Dnes je tolik politických stran, kolik lidí v nich je poctivých a čistých? Paní Švorcová jako slavná a milovaná herečka, má stále své obdivovatele a není jich málo! Televize, rozhlas, média se o ní nezmíní! Jedině AHA nás informuje o jejím zdravotním stavu. Je mi z toho smutno, že nemáme informace o významné osobnosti! Je mi zle, když bulvár stále píše a fotí kdejakou primitivní nánu, které chybí inteligence, chytrost, chování...takovými lidmi nás denně v tisku i televizi krmí a říkají jim celebrity! V televizi se nedá na nic dívat! Česká kultura je bez hodnot, jsem z toho moc smutná !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.