Jiřina Švorcová (83) se probrala: Dýchají za ni přístroje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiřina Švorcová (83) se probrala: Dýchají za ni přístroje!

Osudem zkoušená Švorcová svůj boj pomalu vzdává.
Osudem zkoušená Švorcová svůj boj pomalu vzdává. (Aha! – Václav Nekvapil, ara)

Herečka Jiřina Švorcová (83) se po měsíci probrala z kómatu!

Radost její rodiny a blízkých ale kalí fakt, že za hvězdu seriálu Žena za pultem stále musejí dýchat přístroje a naděje na zlepšení jejího zdravotního stavu je mizivá.

„Prognóza je bohužel taková, že už nikdy nejspíš nebude schopná dýchat sama. Je velice slabá, nemůže ani mluvit, protože má hadici dýchacího přístroje zavedenou přímo do krku,“ řekl deníku Aha! zdroj z hereččina okolí.

Švorcová navíc svůj boj s neduhy stáří pomalu, ale jistě vzdává. „Svůj úděl nese dost těžce, často je nevrlá na personál, zřejmě už ztratila sílu bojovat. Je to smutný pohled,“ nese se chodbami Ústřední vojenské nemocnice v PrazeStřešovicích, kde je herečka hospitalizována.



Přečtěte si
komarius
8. 8. 2011 • 15:02

s hloupostí by se na veřejnost chodit nemělo

komarius
8. 8. 2011 • 14:59

jizerka
6. 8. 2011 • 21:01

velmi trefně napsané... je to tak jak píšete a je to smutné, že jsme se nedočkali spravedlnosti, poctivosti od dnešních politiků! Smutně jen přihlížáme jak kradou, stále vymýšlí jak by nás ještě oškubali a říkají tomu: " Myslíme to dobře s republikou, musíme vám všechno zdražit, aby nedošlo ke krachu...! rozdávají si finanční prostředky daňových poplatníků, chovají se velkopansky a dělají si z národa blázny! Snad již na jejich sliby nenaletíme a nebudeme je volit, dala bych přednost KSČM !!!!

pavucinka
22. 7. 2011 • 18:03

ano, ti nejbezcharakternějsí jedinci, , kteří nikdy ani přesvědčenými komunisty nebyli, tak ti dnes sponzorují politiky a korumpují státní správu. Škodili a škodí a on je návrh na zrušení strany KSČ? To by se člvoěk posmál. PO tzvům a špinavým penězům, jak žádal Klaus, a dnes ne? Povinná vděčnost k zmíněným jedincům nese své plody a mnozí mladí už sotva čemu rozumí./ a s tím se i počítalo/ Manipuluje se také, ajko dříve. Děti si hrají ve škole na Miladu Horákovou. My jsme si výžili napříkald Julia Fučíka, a kde že ten je? I Park Kultury a oddechu Juýlia Gučíka přejmenovali. Smutné. Tehdy tam byly před hlavní branou vodotrysky s reflektory, večer velmi krásné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.