Mesarošová: Nový milenec? Jan Šťastný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mesarošová: Nový milenec? Jan Šťastný

Dominika se představí poprvé jako herečka.
Dominika se představí poprvé jako herečka. (Aha! – David Kundrát)

Zasnoubené Dominice Mesarošové se zachtělo životní změny… Svede proto herce Jana Šťasného!

Dominičin snoubenec, pohádkově bohatý podnikatel Petr Ptáček, se ale nemusí ničeho bát. Ze známé modelky se totiž stane herečka – Mesarošová dostala roli v pokračování úspěšného filmu Tomáše Magnuska Bastardi 2, v němž svede známého herce z Ordinace v růžové zahradě Honzu Šťastného. „Je to moje první filmová role, moc se na to těším,“ rozplývala se Dominika v náchodské radnici, kde se konala tisková konference k natáčení.

Mesarošová však není jedinou hereckou začátečnicí v Bastardech 2. Nově se představí na filmovém plátně i Česká Miss Jitka Válková, která neuspěla v castingu na roli Esmeraldy z muzikálu Quasimodo. O to víc si herecké šance v Magnuskově filmu váží.

Kromě krásných modelek se ale diváci mohou těšit na staré známé tváře – na advokáta Davida Novotného, na Martina Dejdara, Jaroslavu Obermaierovou, Ladislava Županiče, Jiřího Krampola a další.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.