Opilý policista v uniformě s přítelkyní napadli dívku (19) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Opilý policista v uniformě s přítelkyní napadli dívku (19)

Zásah policisty po párty v baru vyšetřuje GIBS.
Zásah policisty po párty v baru vyšetřuje GIBS. (Blesk Zprávy)

„Jménem zákona!“ pořvával opilý policista ve slavnostní uniformě na přihlížející. Z neznámého důvodu napadli s přítelkyní dívku (19) a oháněl se i po těch, kteří jí chtěli pomoct. Nadýchal 2,6 promile!

Celý incident zachytilo video, které má Aha! k dispozici. „Je jí jenom devatenáct,“ křičí svědci na nepříčetného policistu, který klečí na mladé dívce. „Jménem zákona, je mi to úplně jedno! Jménem zákona! Ať narovná ty nohy!“ řval a pokoušel se násilím tahat za nohu nešťastnici, která se choulila do klubíčka a kryla si hlavu. Pak ji popadl za vlasy a smýkl s ní po chodníku. Když se ho pokoušeli přihlížející odtáhnout, ohnal se po nich pěstí.

Zásah policisty po párty v baru vyšetřuje GIBS

Video se připravuje ...

„Lásko!“ zakřičel na svou milou, údajně také policistku, která mu celou dobu stála po boku. Ta přiskočila a na dívku zaklekla sama, zatímco její přítel vystartoval po obráncích. To už je ale v pozadí vidět auto, ze kterého spěšně vystoupili dva uniformovaní policisté a situaci snad uklidnili. Počátek incidentu na záběrech vidět není, odehrál se kolem druhé ráno 17. února na Nádražní ulici nedaleko klubu Phenomen. Do něj se agresivní policista dle informací Aha! vydal už notně posilněn alkoholem po policejním plese.

Na dvojici si posvítí GIBS

Nešťastnici odvezla sanitka s lehčími poraněními do nemocnice. Agresor měl svým kolegům při testu na alkohol nadýchat 2,6 promile, jeho přítelkyně 1,6. Případ už šetří Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS), na informace byla ale velmi skoupá. „Můžu potvrdit, že se potyčkou zabýváme. Bližší informace není možné sdělit,“ uvedla mluvčí GIBS Ivana Nguyenová. Podle informací Aha! by mělo být proti opilci vedeno trestní řízení.



Přečtěte si
ELLA Průšová
15. 3. 2024 • 21:10

Policajt v neschopnosti, v hospodě a vožralej! Rakušane, že tam máš ale bordél!

bona Chromík
14. 3. 2024 • 07:50

Pomáhat a chránit ve skutečnosti zaklekávat na krk a mlátit....to je hnus velebnosti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.