Zabijácké útoky kruté Mirky: Jednoho pobodala, druhého posekala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zabijácké útoky kruté Mirky: Jednoho pobodala, druhého posekala

Miroslava Š. se nedokáže ovládnout.
Miroslava Š. se nedokáže ovládnout. (Foto Aha! – Jitka Pecharová)

Nebezpečné mohou být pro muže milostné pletky s Miroslavou Š. (55) z Hradce Králové. Ta totiž téměř usmrtila už dva partnery. Jednoho pobodala nožem a poté, co si odkroutila trest v base, napadla druhého muže. Sekáčkem na maso.

Agresi vyučené biochemičky poznal opakovaně Jiří R. (57). V baru ho udeřila sklenicí do hlavy, což ale nebylo nic proti tomu, když mu doma po hádce zasadila nožem 12 ran. Přežil jen díky včasné operaci. U soudu, který tento pokus vraždy v roce 2014 řešil a ženu nechal zavřít na sedm let, měla Miroslava Š. před odvedením do basy ještě tu drzost požádat Jiřího R. o ruku. A ten překvapivě přikývl.

Nožem napadla prvního partnera.

„Dostala moc, já si ji ale vezmu. Počkám na ni, ale nevadila by mi ani svatba ve vězení,“ sliboval. Jiří R. ale dobře udělal, že s ní do chomoutu nevstoupil a má s jinou ženou dvě děti. Miroslavu Š. totiž pobyt v base nenapravil. Před pár dny napadla při hádce v kuchyni sekáčkem na maso muže (51). „Způsobila mu několik sečně řezných ran a v útoku přestala až po příjezdu policistů,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová. Miroslava Š. čelí obvinění z pokusu o ublížení na zdraví a hrozí jí až 12 let odnětí svobody.

Démon alkohol

V útoku na Jiřího R. i na jeho následovníka sehrál svoji roli alkohol. V prvním případě zaútočila po popíjení šampaňského a piva, a proto po výkonu trestu absolvovala soudem nařízenou ambulantní protialkoholní léčbu. Ta ale evidentně nesplnila svůj účel, jelikož po útoku na druhého partnera policisté v dechu agresorky naměřili 0,6 promile.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.