Opilý policista Tomáš S.: Nové zjištění! Rval se v klubu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Opilý policista Tomáš S.: Nové zjištění! Rval se v klubu

Zásah policisty po párty v baru vyšetřuje GIBS.
Zásah policisty po párty v baru vyšetřuje GIBS. (Blesk Zprávy)

Napadl dívku (19) v Nádražní ulici v Praze, zaklekl ji a strhl vší silou za vlasy do silnice. Případ ožralého policisty Tomáše S. nyní řeší jeho nadřízení. Nejspíš to ale není vše, čeho se tu noc 17. února dopustil.

Jeho další řádění v nočním klubu totiž popsala svědkyně. V klubu byla jen pár desítek minut, když na lesbickou párty dorazil opilý pár, Tomáš S. i s přítelkyní – policistkou. „Všichni si jich všimli. Dorazili ve slavnostním a začali na sebe dost upozorňovat. On ji pořád ohýbal a vášnivě se osahávali,“ popsala pod podmínkou anonymity. Pak došlo i na první potyčku. „Držel nějakou dívku pod krkem. On, obrovský chlap, ji pak přimáčkl ke zdi a dal jí pěstí nebo loktem do hlavy,“ vzpomínala. Situaci uklidnil sekuriťák. Pár ale v baru zůstal a do půl hodiny došlo k další bitce. „Jeho přítelkyně tam údajně měla potkat svou bývalou milenku a jemu vadilo, že se spolu baví. Pak propukla rvačka. Všichni se váleli v rozbitých skleničkách. On klečel na nějaké dívce a bil ji pěstí do obličeje. Používali ty své chvaty, některým začali šlapat po krku. Když pro něj přiběhla ochranka, neustále se oháněl. Byl jako zvíře, nikdy jsem nic takového neviděla,“ uzavřela.

Vše je v šetření

Útok na dívku i ostatní v klubu se odehrál 17. února v Nádražní ulici kolem druhé ráno. Sem se měl pár přesunout po policejním plesu, proto byli oba ve slavnostním. Vše řeší Generální inspekce bezpečnostních sborů i nadřízení obou agresorů. „Budeme nekompromisní,“ vzkázali jejich kolegové s omluvou. Pistole v obličeji S policistou už byly problémy v minulosti. „Bylo s ním vedeno kázeňské řízení za přestupkové jednání. Nebylo takové intenzity, aby mohl být zproštěn výkonu služby nebo propuštěn, ale byl potrestán kázeňsky,“ sdělil mluvčí policie Jan Daněk. Mohlo se ale jednat o incident, o kterém Aha! pověděl agresorův známý. Na Černém Mostě prý vytáhl na tehdejší přítelkyni zbraň.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.