Brutalita na diskotéce: Sklenicí do hlavy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Brutalita na diskotéce: Sklenicí do hlavy

Proslulá ostravská diskotéka.
Proslulá ostravská diskotéka. (Foto ara)

Problém s ochrankou má jeden z velkých zábavních podniků v Ostravě. Dva sekuriťáci se podle žaloby totiž utrhli ze řetězu a brutálně zlámali kopanci a pěstmi kosti v obličeji jednomu z hostů! Teď čelí u soudu obžalobě z těžkého ublížení na zdraví.

Ruce jako kladiva se splašily Tomáši S. (41) a Danielovi O. (25) v létě roku 2021. Do staršího ze sekuriťáků omylem vrazil opilý host diskotéky. Muž na výzvu k odchodu prý nereagoval. Tomáš S. ho měl chytit a táhnout po schodech, když se návštěvník pokusil vstát, byl zasypán kopy a údery do tváře! To už se objevil i Daniel O., který opět chtěl, ať muž odejde. Ten už byl ale mimo. Daniel O. ho tedy přetáhl prázdnou sklenicí přes hlavu a uštědřil mu další rány pěstí do obličeje!

K soudu se dostavil pouze Tomáš S.

„Poškozený se útoku vůbec nebránil,“ stojí v žalobě. Zmlácený muž zůstal ležet s dolámaným obličejem a otřesem mozku. Oba sekuriťáci jsou obžalováni z těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví. Prozatím jsou na svobodě. „V případě prokázání viny jim oběma hrozí trest odnětí svobody v délce trvání tři roky až 10 let,“ uvedl mluvčí krajského soudu Igor Krajdl.

Na zahájení soudu se včera dostavil jen starší z ochranky. Po Danielovi O. se slehla zem a na telefonáty svého obhájce dlouho nereagoval. „Včera mi ale slíbil, že se dostaví,“ řekl advokát. „Já s ním už dlouho v kontaktu nejsem,“ krčil rameny Tomáš S. Senátu tak nezbylo nic jiného než líčení odročit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.