Policista, který opilý zmlátil dívku (19): Skončí bez práce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Policista, který opilý zmlátil dívku (19): Skončí bez práce?

Chování agresivního policisty pobouřilo Vondráška i Rakušana.
Chování agresivního policisty pobouřilo Vondráška i Rakušana. (koláž Blesk.cz)

„Jménem zákona!“ řval na všechny kolem ožralý policista a vláčel ženu za vlasy. Napadat měl i další. S rychlou reakcí přispěchali policejní prezident Martin Vondrášek (50) i ministr vnitra Vít Rakušan (45, STAN).

Takové chování je zejména u policisty naprosto neakceptovatelné. Policie si nezaslouží, aby jí podobní lidé kazili jméno,“ sdělil ministr k incidentu, který se odehrál 17. února v pražské Nábřežní ulici. „Věřím, že se pražský ředitel se záležitostí v mezích zákona vypořádá,“ dodal Vondrášek. Podle vyjádření pražských policistů řeší věc Generální inspekce bezpečnostních sborů i nadřízení útočníka a jeho přítelkyně, také policistky, která mu pomáhala. „Je to neomluvitelné, i tak se omlouváme. V dalším postupu budeme nekompromisní,“ dodali.

Další zmlátil v baru?!

Se svědectvím přišla i jedna z žen přítomných v baru, kam měl podnapilý útočník dorazit před druhou hodinou ráno. „Uviděl tam svou ex, která se mu vysmála. Pak mu najednou přeplo. Vyběhl ven a začal rozdávat rány kolem sebe. Napadl celkem pět dívek, sekuriťákovi dal pěstí do obličeje,“ popsala pro server idnes.cz.



Přečtěte si
Dianthos
15. 3. 2024 • 23:42

Rozhodně propustit z práce! Psychicky nemocný člověk nemůže pracovat u policie. A zavřít ho do léčebny! Taková agresivní mašina by neměla ohrožovat lidi.

ELLA Průšová
15. 3. 2024 • 20:32

On začal vykřikovat, že je v neschopnosti, že vlastně nic neudělal! A když je v neschopnosti, tak může klidně navštěvovat hospodu a opíjet se? Ony ty kontroly nechodí kontrolovat tyhle ty policejní nemocný? Má on snad nějaká privilegia?

AHel
15. 3. 2024 • 16:32

dělal to v afektu, je nemocný.... právník ho vyseká, půjde k psychiatrovi a bude to....vždyť i Rakušan je psychopat, jinak by nikdy nevyvěsil na MV Putina v rakvi....božínku, to máme vládu!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.