GIBS viní opilé policisty z těžkého ublížení na zdraví: Hrozí 10 let v base! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

GIBS viní opilé policisty z těžkého ublížení na zdraví: Hrozí 10 let v base!

Zásah policisty po párty v baru vyšetřuje GIBS.
Zásah policisty po párty v baru vyšetřuje GIBS. (Blesk Zprávy)

Opilecký útok policistů na několik lidí v pražské Nádražní ulici vyšetřen, hlásí Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Tomáš S. a jeho přítelkyně mají na triku obvinění. Půjdou do vězení?

„Policista je obviněn z přečinu výtržnictví a zločinu těžkého ublížení na zdraví, policistka z přečinu výtržnictví. V případě prokázání viny hrozí policistovi až desetiletý trest odnětí svobody a policistce až dvouletý trest odnětí svobody,“ sdělila Aha! mluvčí GIBS Ivana Nguyenová. Tomáš S. si tak zavařil podstatně víc. Jedné z napadených dívek totiž zlomil nohu, a to tak, že šla na operaci a lékaři jí museli kotník sešroubovat.

Čeká je propuštění?

Nadřízení Tomáše S. už před časem zprostili výkonu služby. Nepracuje a dostává polovinu platu. Jeho milá na svém místě zatím zůstává, to se ale možná brzy změní. „Vzhledem k zahájení trestního stíhání povede její nadřízený řízení, jehož výsledkem může být zproštění výkonu služby. Po seznámení se spisem bude následně u obou rozhodováno i o jejich propuštění,“ popsal včera policejní mluvčí Jan Daněk.

Řádili na lesbi show

Šílené napadení se odehrálo 17. února v Nádražní ulici u klubu Phenomen. Na videu Tomáš S. s přítelkyní zaklekává a vláčí za vlasy po ulici 19letou dívku a křičí na svědky: „Jménem zákona, ať narovná ty nohy!“ Svědci pak popsali, že opilecké řádění začalo už v klubu na akci pro lesbičky.

Přečtěte si
AliAlice
26. 4. 2024 • 18:19

Tak jenom aby to nezůstalo u toho ,,hrozí jim",ale pořádný sedlo !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.