Seriál To se vysvětlí, soudruzi s Jiřím Macháčkem: Propadák roku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Seriál To se vysvětlí, soudruzi s Jiřím Macháčkem: Propadák roku?

CIna s Macháčkem se divákům líbí, děj seriálu ale ne.
CIna s Macháčkem se divákům líbí, děj seriálu ale ne. (Foto ČT)

Mysleli si, že navážou na úspěch předešlého Smyslu pro tumor. Scénárista Miro Šifra (35) se spolupracovníky dokonce začali psát do šuplíku i pokračování. Seriál To se vysvětlí, soudruzi! s Jiřím Macháčkem (57) ale u diváků totálně pohořel.

Komediální seriál z retro prostředí 80. let měl být hit. ČT ho bohatě zafinancovala, po mnoha letech ke spolupráci přesvědčila i koprodukční německou televizi ZDF a k podpisu smlouvy přemluvila i herce Jiřího Macháčka (57), který do té doby v seriálu nikdy nehrál. „Scénář jsem přečetl jedním dechem a musel jsem se sám sebe ptát, proč se mi tak líbí,“ tvrdil frontman kapely Mig 21. Jeho nadšení ale zatím vůbec nesdílejí diváci.

Jiří Macháček a jeho nemovitost v Thajsku! Už skoro 3 roky chátrá

Video se připravuje ...

Premiérový díl sice vidělo přes 900 tisíc z nich, týden na to si ale druhý díl zapnulo jen 554 tisíc lidí. V tabulce sledovanosti se tak sci-fi seriál propadl až na třetí místo. Převálcoval ho politický seriál Primy Sedm schodů k moci a dokonce i kriminálka Policie Hvar TV Nova, ke které měli diváci taky spíš výhrady. „Už jsme napsali první dva díly pokračování a čekáme, jaký bude mít seriál ohlas u diváků,“ řekl Aha! scenárista Šifra ještě před televizní premiérou seriálu. Zatím to pro něj ale moc dobře nevypadá...

Jiří Macháček má problém: Udržet emoce na uzdě a nesvléknout se!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
12. 3. 2024 • 08:55

... a co jste čekali když tam hrají ti dvě "hvězdy" Macháček a Holubová ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.