Macháček zpátky v pichlavém svetříku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Macháček zpátky v pichlavém svetříku

V hlavních rolích se představí Jiří Macháček.
V hlavních rolích se představí Jiří Macháček. (Martin Hykl, ČT)

Víte, jak z Prahy myšlenkou zabít mouchu, která je právě v Košicích? Nebo jaký vliv má lidská energie na klíčivost brambor? Možná to zní absurdně, ale právě takové případy zkoumala v socialistickém Československu Psychoenergetická laboratoř. Teď se jí inspirovali filmaři a natočili seriál To se vysvětlí, soudruzi! Začíná dnes večer.

Přeneseme se zpátky do osmdesátek, v tomto případě do Ústavu paranormálních jevů, který zkoumá záhady, od nichž ostatní dávají ruce pryč. Jsme v seriálu! A už patnáct let tu pracuje David Zajíc, skeptik, který za vším nadpřirozeným vidí podvod a vše se snaží racionálně vysvětlit.

Jiří Macháček a jeho nemovitost v Thajsku! Už skoro 3 roky chátrá

Video se připravuje ...

„Je to zodpovědný otec, který nechce a ani nemusí pracovat v Ústavu paranormálních jevů, ale je to nejlepší místo k tomu, aby mohl vyřešit svoji vlastní rodinnou záhadu. A ta je pro něj nejdůležitější,“ říká o své postavě Jiří Macháček. Jakou záhadu řeší, to se odhalí postupně. V prvním dílu zjistíme jen to, že jeho dcera (Darija Pavlovičová) levituje.

„Když jsem na sebe vzal kostým, ty materiály, co se v osmdesátkách nosily, hned jsem si na tu dobu vzpomněl. Byl jsem tehdy na gymplu a takové ty pichlavé svetříky ve vás hned vyvolají dobu, ten pocit zmaru. Je štěstí, že se na ni v seriálu koukáme komediálně a s nadhledem, než abychom ji museli prožívat znova navážno,“ dodal 

Více v Nedělním Aha! 3.3.2024

Jiří Macháček má problém: Udržet emoce na uzdě a nesvléknout se!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.