Porotci Maršálek a Landová překvapili diváky: PROTI PRAVIDLŮM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Porotci Maršálek a Landová překvapili diváky: PROTI PRAVIDLŮM

Peče celá země 2024
Peče celá země 2024 (ČT)

Všechny tři řady se jely podle stejných pravidel nastavených britskou BBC, která vlastní licenci na Peče celá země. To se ale změní v 8. díle! Jak zjistil deník Aha!, porotci Josef Maršálek (41) a Míša Landová (48) totiž poprvé nikoho nevyřadí.

„Pravidla soutěže jsou ve směru vyřazování volná a stanovují pouze cíl vyhlásit jednoho vítěze,“ vyjádřila se pro Aha! Michaela Hronová, hlavní dramaturgyně pořadu Peče celá země. „Licence neobsahuje stanovisko, že každý díl musí vypadnout jeden soutěžící,“ dodala Hronová. V semifinálovém díle 2. března tak vypadnou hned dva soutěžící. „Poprvé v historii české adaptace soutěže byly výkony natolik vyrovnané, že se porotci rozhodli nikoho nevyřadit,“ potvrdila Hronová.

Cukrář Maršálek přiznal: Soutěžící z Peče celá země mě kopírovali!

Video se připravuje ...

Do třetí řady bylo z čeho vybírat! Česká televize dostala rekordních 400 přihlášek, do druhého kola castingu tak postupovalo 30 adeptů do show, zbylá dvanáctka pak vzešla z přípravy indiánků na učilišti.

„Je to nejlepší casting, jaký jsme za tři řady soutěže měli. A nám, porotcům, se s nimi i díky tomu krásně spolupracovalo,“ tvrdí Josef Maršálek. „Máme nezáviděníhodnou roli, protože lidi posíláme domů a musíme jim říct věci, které nechtějí slyšet,“ konstatuje. „A i za ně nám poděkovali, a to se nám dosud ještě nestalo!“ dodává porotce Maršálek. Show Peče celá země sledujte dnes večer od 20:10 v České televizi.

Moderátor Peče celá země Kopta: Ponížení kvůli Bebarové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jirina55
24. 2. 2024 • 17:52

A proč nám to říkáte dopředu 🫣🫣🫣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.