Proměna, která bere dech! Peštová se rozhodla pro změnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Proměna, která bere dech! Peštová se rozhodla pro změnu

Daniela Peštová
Daniela Peštová  (instagram.com, ara)

Jedním z poznávacích znamení Daniely Peštové (53) byla až donedávna delší blonďatá hříva. Jako paní sládková se ale své chlouby zbavila a šla nakrátko. Jde o změnu k lepšímu?

Zkracuje se vše, vždyť je to přeci moderní! A tak se i Daniela Peštová po vzoru Magdy Vášáryové (75) v legendárních Postřižinách rozhodla jít s dobou a s pomalu přicházejícím oteplením vsadila na kratší sestřih. Ačkoli modelka ani tři roky po padesátce nemusí vyhledávat všemožné způsoby, jak se opticky omladit, je pravdou, že delší mikádo přidalo na svěžím dojmu.

Výsledkem se pochlubila na svém instagramovém profilu a příznivci nestačili skládat komplimenty. „Barva i střih naprosto dokonalé, hlavně v tom vypadáte velice mladě. Vás minuly nastavené vlasy i řasy, protože Vy jste jedna z mála, která ví, co je opravdu šik!“ vysekla Peštové poklonu jedna ze sledujících. „Nádherné vlasy, sluší vám to,“ přidávali se pod snímkem další. Topmodelka v rámci své image zkrátka neumí šlápnout vedle!

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.