Co se děje u Habery? I s Peštovou skončil v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co se děje u Habery? I s Peštovou skončil v nemocnici

Pavol Habera a Daniela tvoří pár přes dvacet let
Pavol Habera a Daniela tvoří pár přes dvacet let (instagram.com, archiv Blesk)

Prevence, půl zdraví - říká se. A o její důležitosti je naprosto přesvědčen i zpěvák Pavol Habera (61) a jeho partnerka, topmodelka Daniela Peštová (53). Nedávno dokonce publikovali snímky z kolonoskopického vyšetření, aby inspirovali tisíce svých sledujících a předali jim jasné sdělení - před obávaným zákrokem není třeba utíkat. 

Rakovina tlustého střeva patří k jedněm z nejčastějších onkologických onemocnění, lze mu ale preventivně předcházet pravidelnou kontrolou kondice střev. Rizikové skupiny mají nárok na ošetření zdarma, lze jej navíc podstoupit bez strachu, bolesti a diskomfortu, v lehké narkóze. 

Pavol Habera a Daniela Peštová: Nejpoctivější filmoví diváci!

Video se připravuje ...

„Kolonoskopie – ano, vyšetření, před kterým máme všichni respekt, tedy já určitě. Ale když Daniela řekla, že jde, tak jsem se přidal a dobře jsem udělal. Jsme v pořádku a na pár let máme pokoj,“ referoval Habera krátce po zákroku na Instagramu, kam umístil i snímek.  

Všem, kteří se také chystají, přejeme hodně zdraví. PS: Na fotce jsme těsně po probuzení, ale vypadá to, že narkózu absolvoval jen jeden z nás. Hádejte kdo,„ neodpustil si ani žertík.

Daniela Peštová: Mužský styl oblékání mám ráda, občas si půjčuji kousky od manžela

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.