Vémolu zabásli v zahraničí! Partnerka vyvázla jen s podmínkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vémolu zabásli v zahraničí! Partnerka vyvázla jen s podmínkou

Karlos Vémola má slabost pro exotická zvířata
Karlos Vémola má slabost pro exotická zvířata (Instagram)

Snímek Karlos, který nedávno vstoupil do českých kin, ukazuje stále více pikantních detailů ze života úspěšného fightera Karlose Vémoly (38). Bohužel se dotýká i jeho nejtemnější stránky.

Drogy, podvody i cesta za mříže. Nový dokument představuje vše v té nejsurovější formě. I to ale k životu drsného fightera, patří. 

Vémola na Clashi: Bejra proti Soukupovi diskvalifikují. Co Mikulášek?

Video se připravuje ...

Část snímku se věnuje jeho životu v Británii a začátcích v londýnském klubu, kde se živil jako vyhazovač, a kde také potkal svou první velkou lásku - silikonovou princeznu Sarah, se kterou měl posléze i prvorozeného syna Karlose.

Právě tato životní etapa byla ověnčena osudovou chybou, za kterou byl Karlos potrestán čtyřmi měsíci nepodmíněně. International Bussiness Times popsal kauzu jako spiknutí za účelem prodeje drog. Karlos měl údajně se Sarah přimět její rodiče k vytvoření konopné farmy. Ti si odseděli 9 měsíců, méně než polovina trestu padla na Karlose, jeho přítelkyně Sarah nakonec vyvázla jen s podmínkou. Tuto verzi však Karlos popírá. „Seděl jsem jen za daňové úniky a nestydím se za to,“ vysvětlil Blesku. 

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.