Rita Ora a první výročí její utajené svatby: Tak vypadala ve svatebním | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rita Ora a první výročí její utajené svatby: Tak vypadala ve svatebním

Met Gala 2023: Rita Ora
Met Gala 2023: Rita Ora (Reuters)

Rok dělali cavyky a mlčeli jako hrob, až u příležitosti prvního výročí promluvili hvězdní manželé Rita Ora (32) a Taika Waititi (47) o dokonale utajené svatbě z loňského léta, která se na rychlo konala v jejich vile v Hollywoodu. Co promluvili – zpěvačka i oscarový režisér zveřejnili i dosud nevidění snímky z jejich svatebního dne!

„Nechtěli jsme nijak velký obřad,“ zavzpomínal Taika (Králíček Jojo), podle kterého bylo přímo na místě jen pár přátel, zbytek včetně rodičů sledoval obřad přes internet! „Bylo příjemné nemít všechny ty stresující věci jako stůl s občerstvením, které ke svatbám patří. Nebyli jsme tak pod tlakem,“ dodává režisér.

Bleskové zprávy: Svatba u Bohdalové a plány ministra Výborného

Video se připravuje ...

„Bylo to perfektní a přesně tak, jak jsem chtěla,“ přikyvuje jeho půvabná ženuška Rita. „A bylo hezké nechat si to jen pro sebe. Ale jednoho dne uspořádám velkou oslavu,“ slibuje všem zklamaným příbuzným a kamarádům.

Zpěvačka Rita Ora na cenách MTV EMA

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.