Sexy zpěvačka Rita Ora přiznala: Jsem až po uši zamilovaná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sexy zpěvačka Rita Ora přiznala: Jsem až po uši zamilovaná!

Rita má režisérovi jistě co nabídnout.
Rita má režisérovi jistě co nabídnout. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Že by našla svoji životní lásku? Australská zpěvačka Rita Oraová (31) je o tom přesvědčená. O svém milém, kterým je výstřední režisér Taika Waititi (47, Králíček Jojo) mluví jen v superlativech, byť společnou svatbu z letošního léta, o které se šuškalo, zatím oficiálně nepotvrdila.

„Jsem šíleně zamilovaná! Vždycky jsem věřila na lásku, toužila jsem po pohádce a teď v ní žiju,“ rozplývala se v posledním rozhovoru v rámci podcastu Greatest Night Ever. „Moji rodiče jsou spolu přes 30 let, takže jsem vždycky hledala ideálního partnera a jsem šťastná, že se mi to s Taikou podařilo. Je tak zábavný a milý,“ pěje ódy zpěvačka.

Rita Ora odhalila v Berlíně svou kolekci bot pro Deichmann

Video se připravuje ...

Jako pár vyšli na veřejnost vloni v srpnu během premiéry filmu Sebevražedný oddíl. Letos v srpnu měli v Londýně potvrdit svůj vztah veselkou. „Byl to intimní obřad. Šlo na nich vidět, jak jsou zamilovaní,“ sdělil deníku The Sun nejmenovaný zdroj.

Takhle se Kylie Jenner připravovala na svatbu Kourtney Kardashian

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.