Václav Neckář (79) má po mrtvici další průšvih: SRDEČNÍ ARYTMIE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Neckář má po mrtvici další průšvih: SRDEČNÍ ARYTMIE!

Václav Neckář oslaví v říjnu 80. narozeniny, plánuje k nim mnoho koncertů.
Václav Neckář oslaví v říjnu 80. narozeniny, plánuje k nim mnoho koncertů. (Foto Aha! – Robert Klejch, Mária Rušinová, Jan Bárta, Nguyen Phuong Thao, archiv M. Malé)

V posledních měsících Václava Neckáře (79) drtí jeden zdravotní problém za druhým. Do toho všeho se pěvecké legendě znovu výrazně ozvala srdeční arytmie, která ho trápí už několik let. Deníku Aha! Neckářovy potíže potvrdila zpěvačka Magda Malá (55).

Nejen Neckář má totiž problémy se srdcem. Malá si srdeční arytmii léčí u stejného specialisty, i ona je tak v péči předního českého karidologa Petra Neužila (61). „Václav má podobné problémy jako já. A přišel s nimi ve chvíli, když už se u něj arytmie pořádně rozjela,“ svěřila se muzikálová zpěvačka. „Musí ho hlídat, protože tahle forma onemocnění je nebezpečná,“ dodala Malá. Sám Neckář její slova potvrdil. „Léčím se, mám arytmii pod kontrolou,“ řekl Aha! zpěvák.

Má čip?

Někdejší člen slavných Golden Kids ale už neodpověděl na otázku, zda má, stejně jako zpěvačka Malá, zavedený k srdci speciální čip, který práci nejdůležitějšího svalu v jeho těle hlídá. „Mně díky němu lékaři monitorují 24 hodin denně. A když se jim rozsvítí červené světýlko, volají mi a já musím ihned do nemocnice,“ prozradila Magda Malá. Tu arytmie, kvůli níž bere léky, občas zastihne i na jevišti při zpěvu. „Když to přijde, nechám hrát hudbu, nezpívám a čekám, až vše poleví,“ popsala zpěvačka.

Václav Neckář: Po operaci prostaty vystoupil na Česko-Slovenském plese

Video se připravuje ...

Už byl na operaci

Už v roce 2016 podstoupil Neckář v pražském IKEM katetrizaci. Lékaři tehdy díky speciálnímu vyšetření srdce zkoumali, zda má zpěvák skutečně jen arytmii, nebo ho trápí i jiné srdeční potíže.

Důležitější než prezident!

Den před svými 80. narozeninami, 22. října, bude mít Václav Neckář hned dva koncerty v pražském Divadle Hybernia. Večerní koncert je už teď vyprodaný. „A to je taková radost, že mi Martička Kubišová slíbila, že si se mnou kromě písničky Massachusetts zazpívá i Časy se mění od Golden Kids, kterou už odmítla zpívat i prezidentovi na inauguraci na hradním nádvoří. Řekla mi, že jsem pro ni důležitější než prezident a že pokud bude živá, přijde za jakýchkoliv okolností,“ radoval se Neckář. A okouzlen je i z toho, že mu na koncert přijde zazpívat Jarek Nohavica (70) jeho písničku Václavák. „To je pocta, Václavák dokonce složil můj brácha,“ řekl pyšně zpěvák. Mrzutý je jen ze svého zvrtnutého kotníku. Pořád ho totiž zlobi, a tak ho musí mít čas od času v ortéze. „Jiný to už asi nebude, už jsem se s tím smířil,“ konstatoval.

Padne brzy rozsudek pro Feriho? V Praze vypustí stáda krav a ovcí. A Neckář nechodí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
qwerta
15. 6. 2023 • 09:03

safinka59
15. 6. 2023 • 08:17

Pane Bože do kdy ? Neckář vypadá jak reklama na mauzoleum, poslední léta je v hibernaci a ten jeho našeptávač bratr ho vystavuje jako cvičenou opici ! Chápu, že si mastí kapsy díky bratrovi, jelikož sám v životě nic nedokázal, ale tohle se už vymyká lidské,morální a duševní etice !

stoura
15. 6. 2023 • 06:09

Můj názor je, že pokud arytmii má, tak by v brácha měl mít rozum a v těch létech ho nechat být a ne ho držet kvůli výdělku, vždyť mu je pomalu osmdesát!!

Uživatel_5650911
15. 6. 2023 • 06:04

Co to je zase za nesmyslný blábol? Škoda, že bulvár nenapsal o unikátním Vaškově koncertu na Rock for People, který proběhl tuto neděli. Sice s bolavým kotníkem, ale určitě bez arytmie!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.