Neckáře seřvala herecká legenda: Vylekaný zpěvák beze slova zdrhnul | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neckáře seřvala herecká legenda: Vylekaný zpěvák beze slova zdrhnul

Václav Neckář
Václav Neckář  (Blesk.cz - Pavel Machan)

Když Václav Neckář (79) získal hlavní roli v pohádce Šíleně smutná princezna, bylo mu pouhých čtyřiadvacet let. Z natáčení si odnesl nejen mnoho zkušeností, ale i vzpomínek. Prozradil například, proč dostal vynadáno od svého pohádkového otce Jaroslava Marvana (†72).

Neckář byl tehdy považován za hereckého mladíčka. Neměl příliš zkušeností a byl obklopen zkušenějšími herci. Ti si to občas neodpustili a trochu si z Václava vystřelili. Asi nejlépe se to povedlo právě Marvanovi, tedy alespoň dle vyprávění Petra Jančaříka, který na to také dodnes se smíchem vzpomíná.

Václav Neckář (79) podstoupil operaci!

Video se připravuje ...

„Pamatuji se, že v té době, když to natáčeli, nám pan Marvan s chutí líčil, jak nachytal Václava Neckáře. Povídal: Koukám, jak si v šatně zkouší mojí královskou korunu. On netušil, že ho vidím, tak jsem na něj zařval: ‚Polož to! Takhle mladej a zkoušel by si moji královskou korunu? To si nezvykej!‘ svěřil se Jančařík.

„On se lekl, hned ji položil a beze slova utíkal pryč... Pan Marvan se smál, že mu na to skočil. Vašek si myslel, že se na něj zlobí doopravdy, ale z Marvanovy strany šlo pouze o legraci,“ zasmál se Petr.

Bratři Neckářovi: Jejich muzikál už má 450 repríz! A to ho Vašek nechtěl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nemocna
4. 1. 2023 • 21:05

Pohádka je to nádherná a skvěle obsazená až na Marvana, ten se do pohádek nehodil, kde hrál i ve filmech byl morous, zamračený, zlý a povyšoval se nad druhými, Václav Neckář a Helena Vondráčková byli předně zpěváci ale v pohádce zahráli skvělé jako zkušení herci a moc jim to spolu slušelo

zloduh
4. 1. 2023 • 12:55

docela dobrý ale všichni v té pohádce bylu úžasný a Venca Neckář dokonalý

lekno
3. 1. 2023 • 21:47

Pan Václav N. vždy púsobil jako jemné plaché princátko. A to se nezměnilo..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.