Václav Neckář: První slova po náročné operaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Václav Neckář: První slova po náročné operaci!

Václav Neckář podstoupil operaci.
Václav Neckář podstoupil operaci. (Pavel Machan)

Pouhé dva dny si pobyl Václav Neckář (79) v Nemocnici Na Homolce. Prostatu mu operovali v neděli a včera dopoledne už byl z urologie doma. „Jsem ale takový otrávený, až do 31. října musím být napojený na hadičky,“ postěžoval si Aha!.

Cévkování se zpěvákovi vůbec nelíbí, ale chápe, že je to nutnost. „A taky ještě nemůžu moc chodit, takže ležím a už se těším, až tahleta nepříjemnost bude za mnou,“ přeje si Václav, který žije v rodinném domku se synem, takže má nejlepší možnou péči. „A stará se i brácha, takže si nemohu stěžovat, jenom na ty hadičky,“ komentoval Neckář. Ovšem i tak si trošku zabědoval. „Štve mě, že jsem musel zrušit sraz se svým fanklubem,“ podotkl posmutněle a potom s přesvědčením zdůraznil: „Toho třetího listopadu ale Martě Kubišový k osmdesátinám zpívat budu, i kdyby nevím co!“

Musk nechá Ukrajině Starlink. Češi se nedovolali, byl to útok hackerů? A Neckář v nemocnici

Video se připravuje ...

Narkóza v pohodě!

Z operace sice žádné potěšení Vašek nemá, ale je rád, že ji podstoupil. „Vážně mně nebylo dobře. Ty zrezivělý trubky potřebovaly už pořádně prošťouchnout,“ dělal si sám ze sebe legraci zpěvák a neopomněl dodat: „Ále, ono to čeká zpravidla každého pána v mém věku, a to mě uklidňuje.“ 

A Neckáře hází do pohody ještě jedna věc. „Při operaci jsem měl celkovou narkózu a nezdá se, že by mé hlavě uškodila,“ pochvaloval si. A měl pravdu. Švitořilo mu to včera náramně.

Václav Neckář (79) podstoupil operaci!

Video se připravuje ...

Bratr Jan: Poprvé po operaci ve společnosti

Václav je sice rozlícen, že mu z těla čouhají hadičky, zato se ale raduje z bratra Honzy (73). Toho také operovali a on už se teď odvážil vyrazit do společnosti. S pětadvacetiletou vnučkou si zašli na premiéru pohádky Princ Mamánek. „To mám doprovod, co?“ chlubil se Aha! Honza a potom s úsměvem pravil: „Vůbec mně nebude vadit, když napíšete, že je to moje milenka.“ Měl vynikající náladu, protože se už po operaci tříselné kýly, které se podrobil před dvěma týdny, cítí konečně dobře. „Už je mi vážně skvěle!“



Přečtěte si
Alva
3. 1. 2023 • 16:21

Ve filmu super, čas nelze zastavit,dejte mu už pokoj a hlavně bratr ať vezme rozum do hrsti, vždyť Václav vypadá hrozně,netřeba jej tahat na jeviště.

Marta Kubíková
26. 10. 2022 • 14:20

Já Vaškovi přeji, ať se brzo uzdraví, naladí do pohody a užívá klidu.

manunu
26. 10. 2022 • 07:07

Václav je bojovník, už to mnohokrát dokázal. Pevně věřím, že Martě k narozeninám zazpívá. Držím palce a těším se do Lucerny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.