Bolest Václava Neckáře: Opouštějí ho fanoušci?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bolest Václava Neckáře: Opouštějí ho fanoušci?!

Václav Neckář
Václav Neckář (Martin Hykl)

Tento týden mělo v Teplicích začít Půlnoční turné Václava Neckáře (79). Jenže jeden koncert za druhým teď jeho management ruší. Jako důvody uvádí technické problémy, ovšem celá věc se má podle zjištění deníku Aha! trochu jinak. A je to pro zpěváka bolestné!

Důvodem může být ekonomická situace lidí v daných regionech nebo strach fanoušků investovat do lístků nemalé peníze, zvlášť když mají informace o tom, že má legendární zpěvák zdravotní problémy. V závěru října byl na operaci s prostatou a na videu se svým bráchou Janem (73) krátce po propuštění z nemocnice, v němž zvou právě na předvánoční turné, působí poněkud nepřítomně.

Václav Neckář (79) podstoupil operaci!

Video se připravuje ...

Startovní koncert v Teplicích zrušili pořadatelé bez náhrady s tím, že mají technické problémy. Teď ruší i Neckářovo vystoupení v Plzni, Liberci a Zlíně. „Koncerty jsou z technických důvodů zrušeny. Vstupenky vracejte v místě zakoupení,“ stojí v oznámení. „Opravdu jde o technické potíže, Vaškovi nic není. Další koncerty proběhnou podle plánu,“ tvrdí jeho bratr Jan Neckář.

Bratři Neckářovi: Jejich muzikál už má 450 repríz! A to ho Vašek nechtěl!

Video se připravuje ...

Zatímco českobudějovický koncert, který má zpěvák naplánovaný na příští úterý, je skoro vyprodaný, v Jihlavě, kam má dorazit o den později, bylo včera prodaných jen osm řad. Podobná situace je v Hodoníně a dalších městech. Není tak vyloučeno, že se odpískají i další předvánoční zastávky.



Přečtěte si
Jana Nováková
4. 1. 2023 • 05:12

Pana Neckáře si vážím,ale už by si měl užívat důchodu.Už to vážně není ono.Václave, odejděte se ctí a né jako Bohdalová.která je k nekoukání ,cpe se všude a neví ,kdy odejít ze scény.Vy si nezasloužíte aby se o vás takhle mluvilo.

AHel
3. 1. 2023 • 17:03

Jsem s Vámi za jedno. Pan Václav Neckář už by měl zpívání nechat. Je to už opravdu chudinka. Je obdivuhodné, jak se zmátořil ale měl by odejít, dokud to ještě není trapas. To není bolestné odejit v pravý čas, to dělají mistři a silní lidé. Držím palce, aby pan Václav mezi ně patřil. Měl nádherný život, bezva zpěvák ale teď už to není ono.

Vladimír Štefan
3. 1. 2023 • 14:14

Bylo mi smutno když jsem viděl Václava jak se snaží dovádět jako za mlada. Měli byto s bráchou konečně zabalit.

jagulina
28. 11. 2022 • 23:05

Jeho bratr asi nemá ještě dost nahrabané,je to až nechutné

picoda
25. 11. 2022 • 14:15

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.