Neckář po těžkém pádu: Vrátí ho v ústavu do života? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Neckář po těžkém pádu: Vrátí ho v ústavu do života?

Václav Neckář
Václav Neckář (Foto Aha! – Robert Klejch, ara)

Zvrtnutý kotník levé nohy po pádu z auta mu pomalu začíná sloužit. Václav Neckář (79) už začal chodit. Pobyt v Rehabilitačním ústavu Kladruby jde zpěvákovi viditelně k duhu. A to v něm není ani dva týdny.

Když Aha! Neckáře v Kladrubech navštívilo, tvářil se navýsost spokojeně, byl ale k smrti unavený. „Není to žádná legrace. Začínám v šest ráno, dopoledne mám tři procedury a odpoledne pět. Jsem pak tak vyřízený, že nejsem schopen dojít ani do jídelny,“ sdělil Neckář. „Večeři mi tedy nosí na pokoj. Kolem sedmé už jsem v posteli a okamžitě usínám,“ posteskl si.

Padne brzy rozsudek pro Feriho? V Praze vypustí stáda krav a ovcí. A Neckář nechodí

Video se připravuje ...

Cíl? Zdolat Blaník!

Zpěvák musí rehabilitovat poté, co nešťastně upadl při vystupování z mikrobusu. Nehodu nejvíc odnesla levá noha, v níž má křeče od té doby, kdy v roce 2002 před prodělal mozkovou mrtvici. Teď se snaží dostat do kondice ze všech sil. Plánů má spoustu. Jako první cíl si stanovil na závěr rehabilitačního pobytu vyjít na bájnou horu Blaník, na kterou má výhled ze svého pokoje.

Už v červnu začne koncertovat a 25. října hodlá monstrózně oslavit svoje 80. narozeniny koncertem v pražském Foru Karlín. Tam chce zazářit, ale nebude sám – písní mu přijdou gratulovat i hvězdní hosté.

Kubišová s podmínkou

Jedním z velkých překvapení narozeninového koncertu bude Marta Kubišová (80), která už dávno sekla se zpíváním. Kvůli velkému kamarádovi se ale rozhodla udělat výjimku. „Pro Vaška to udělat musím a také chci. Ráda mu zazpívám. A nebráním se ani jedinému duetu, který spolu máme, písní Massachusetts,“ svěřila Aha! Kubišová. Má to prý ale důležitou podmínku – musí jí do té doby zmizet růže v tváři.

Václav Neckář: Po operaci prostaty vystoupil na Česko-Slovenském plese

Video se připravuje ...

„Přes tři týdny užívám antibiotika a mám ji tam pořád, vypadám jako ježibaba. Nepomohou ani obrovské brýle à la Urbánková,“ konstatuje hořce zpěvačka. „Bál jsem se Martu vůbec oslovit. Vím, jak všechny posílá někam, když chtějí, aby zpívala. To mám opravdu obrovskou radost. Bude můj nejkrásnější dárek,“ netají Vašek, který s Martou začal zpívat před 55 lety.



Přečtěte si
qwerta
28. 4. 2023 • 11:05

Konvalina Jaroslav
28. 4. 2023 • 07:41

Byl mládí můj nejoblíbenější zpěvák, ale nyní bych na něj nešel. To co předvádí není zpěv.

AliAlice
28. 4. 2023 • 07:33

Pokud má ještě trochu soudnosti,tak by měl už na zpívání zapomenout, a užívat si klidu !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.